Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krutá Horváthová: Farmárov nahnevala prísnym trestom!

Kveta Horváthová (vľavo) svojimi slovami súťažiacich vôbec nepotešila. Zobraziť galériu (6)
Kveta Horváthová (vľavo) svojimi slovami súťažiacich vôbec nepotešila.

BRATISLAVA – Horšie než vyhadzov! Slová Kvety Horváthovej (35) majú pre súťažiacich z markizáckej Farmy často trpkú príchuť. Príkladom môže byť aj sobotňajší duel, v ktorom sa ocitli Jana Kállayová (27) a Peter Vaculčík (20). Nekompromisná moderátorka si totiž pre dvojicu kamarátov pripravila poriadne nepríjemné prekvapenie.

Nečakané zmeny! Aktuálny farmársky duel mal byť pôvodne čisto mužskou záležitosťou. Peter Vaculčík si v pozícii prvého duelanta vybral za súpera Andreja Grelneta. Situácia sa však napokon zmenila. Do zóny ohrozenia sa totiž kvôli porušeniu pravidiel dostala manažérka go-go tanečníc Jana Kállayová.

Blondínka sa stala druhou duelantkou z dôvodu, že spoločne s Petrom odcudzili svojmu súperovi Máriovi narodeninový darček v podobe vína. „Krádeže sa netolerujú. Boli teda porušené pravidlá slušného správania sa a aj pravidlá Farmy,“ vysvetlila príčinu zmien Kveta Horváthová.

Jana a Peter si teda museli zmerať sily. Postavili sa proti sebe v troch súbojoch, ktoré vyberala blondínka. Keďže stavila hlavne na silové duely, bolo evidentné, že chce zo súťaže konečne odísť. Rovnaký zámer mal však aj mladý Bratislavčan, ktorý v jednotlivých disciplínach vôbec nebojoval.

Skóre sa po troch nemastných dueloch priklonilo na stranu Kállayovej. „Padol mi kameň zo srdca. Janku som chcel označiť za farmárku týždňa a že ja pôjdem domov. Tak, ako som si celý týždeň prial,“ poznamenal spokojne Peter. Ani blondínka sa však netajila túžbou so súťažením skoncovať. „Kvetka, ja chcem ísť takisto domov. Nedá sa to tak?“ spýtala sa s nádejou v hlase bývalá tanečnica.

Nekompromisná moderátorka sa však prosbami súťažiacich nenechala obmäkčiť. Dokonca pre nich zvolila oveľa horší trest, než by čakali. „Ja vám tú radosť neurobím. Obaja tu zostanete a na farmu sa vraciate ako sluhova,“ povedala prísne Horváthová. Týmto krokom však sklamala nielen duelantov, ale aj ostatných súťažiacich. Tým, že z hry nikto neodišiel, sa totiž ich pobyt v súťaži opäť predĺžil a nádej na zisk 50 000 eur klesla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu