Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dráma u Pariškovej tesne pred pôrodom: Komplikácie a hospitalizácia!

Tehotná Aneta Parišková s druhým synom Gabrielom. Zobraziť galériu (7)
Tehotná Aneta Parišková s druhým synom Gabrielom. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Problémy! Aneta Parišková (39) čoskoro vstúpi do deviateho mesiaca svojho tretieho tehotenstva. To je od začiatku rizikové, keďže moderátorka otehotnela veľmi rýchlo po predchádzajúcom cisárskom reze. Teraz sa k jej stavu bohužiaľ pridali ďalšie komplikácie. Blondínka leží po vážnom kolapse v bratislavskej nemocnici.

Nemá to ľahké! Aneta Parišková mala kedysi problém otehotnieť. Teraz sa jej to zas podarilo príliš rýchlo. V auguste 2011 porodila syna Gabriela a o necelého pol roka už čakala ďalšie dieťa. Tehotenstvo takto skoro po cisárskom reze je pritom považované za rizikové.

Moderátorka celých osem mesiacov ale prežila relatívne pokojne. Problémy sa ohlásili až teraz. Vo štvrtok v noci totiž skolabovala. „Prišlo jej veľmi zle, bolo to dosť vážne. Teraz je hospitalizovaná,” prezradil náš zdroj.

Aneta bola rýchlo prevezená do nemocnice, kde sa jej ujal tím odborníkov. Podľa posledných informácii z jej okolia sa našťastie bábätku nič nestalo a aj Pariškovej je už lepšie. „Zostala ešte na pozorovaní. Zatiaľ nevieme, kedy ju prepustia,” povedal náš zdroj z televízie Joj. Blondínkin zamestnávateľ teraz musí riešiť zastupovanie v Novinách o 17:00, ktoré Parišková uvádzala.

„Termín pôrodu mám koncom novembra,” prezradila nám pred pár dňami moderátorka. Z toho by sa mohlo zdať, že Jojke veľké problémy nespôsobila, veď čoskoro by už aj tak mala nastúpiť na materskú.

Zistili sme však, že všetko je trochu inak. Aneta je totiž externou spolupracovníčkou televízie a moderovať plánovala naozaj do poslednej chvíle. „Chcela chodiť do roboty, kým sa bude cítiť dobre. Jej práca nie je fyzicky náročná, takže týždeň-dva pred pôrodom by to ešte zvládala,” tvrdí nás informátor. Otázka je, či teraz dvojnásobná mama svoje zámery nezmení a radšej nenastúpi na materskú dovolenku.

V súvislosti s Anetiným zhoršeným stavom sme sa snažili skontaktovať aj priamo s ňou. Telefón však nezdvíhala a na esemesky nereagovala.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu