Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Parišková ukázala synčeka: Prezývajú ho Brontosaurus!

Aneta Sedlmair-Parišková a jej manžel Mark žiaria šťastím. Pričinil sa o to aj ich synček Nathan. Zobraziť galériu (11)
Aneta Sedlmair-Parišková a jej manžel Mark žiaria šťastím. Pričinil sa o to aj ich synček Nathan.

BRATISLAVA – Už sú pokope! Jojkárska moderátorka Aneta Sedlmair-Parišková (39) si v týchto dňoch užíva dokonalú rodinnú idylku. Presne pred týždňom priviedla na svet svojho tretieho syna, ktorému dala meno Nathan. Spoločne s manželom Markom (32) sa svojim pokladom pochválili priamo pred televíznymi kamerami. Pri tej príležitosti tiež prezradili, že malý chlapček už dostal aj poriadne nezvyčajnú prezývku.

Žiari šťastím! Aneta Sedlmair-Parišková sa raduje zo svojho synčeka Nathana presne jeden celý týždeň. Minulý pondelok ho priviedla na svet cisárskym rezom. Keďže pôrod našťastie prebehol bez komplikácií, jojkárska moderátorka mohla opustit brány ružinovskej nemocnice počas uplynulého víkendu.

Hoci tvár spravodajstva pri odchode bábätko schovávala, v nedeľnom vydaní jojkárskej relácie Top Star sa ním hrdo popýšila. „Je to pokojný chlapček. On si len tak leží, pospinkáva zatiaľ, pocuckáva si prsník. Nemá žiadny problém, tak dúfam, že to tak zostane,“ poznamenala s úsmevom na tvári blondínka.

Svoju radosť neskrýval ani čerstvý otecko Mark. „Bol som vzrušený. Cítil som sa veľmi dobre. Mať troch synov je úžasné, čo viac si môže chlap priať?! Som šťastný,“ reagoval Kanaďan. Ten prišiel navštíviť Anetu spoločne s celou rodinkou, vrátane moderátorkinho synčeka z prvého manželstva Danielka, ktorého má s Davidom Dočekalom. Blonďavý chlapček pri tej príležitosti prezradil, že pre svojho najmladšieho bračeka už má aj vymyslenú prezývku – Brontosaurus.  Prostrednému Gabrielovi vraj hovorí Tyranosaurus. Zdá sa, že Aneta sa doma so štyrmi chlapcami nudiť rozhodne nebude. 

V poradí tretí synček moderátorky Anety Sedlmair-Pariškovej dostal meno Nathan.
Zobraziť galériu (11)
V poradí tretí synček moderátorky Anety Sedlmair-Pariškovej dostal meno Nathan.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu