Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prekvapenie od mamičky Pariškovej: Zmeny po pôrode tretieho syna!

Aneta Sedlamir-Parišková sa po treťom pôrode do práce nehrnie. Zobraziť galériu (7)
Aneta Sedlamir-Parišková sa po treťom pôrode do práce nehrnie.

BRATISLAVA – Toto by od nej čakal málokto! Jojkárka Aneta Sedlmair-Parišková (39) sa pred pár dňami stala trojnásobnou mamičkou. Napriek tomu, že lekári označili jej tehotenstvo za rizikové, krátko pred pôrodom sa ešte naplno venovala moderovaniu. Rovnaké pracovné nasadenie od nej mnohí čakali aj po návrate z nemocnice - veď aj po narodení predchádzajúcich dvoch synov sa rýchlo hrnula do roboty. To sa však tentokrát nestane. Zistili sme, že tvár Novín o 17:00 ostáva doma na jej pomery poriadne dlho.

Čo sa týka čerpania materskej dovolenky, Aneta Sedlmair-Parišková bola medzi celebritnými mamičkami doslova rekordérkou. Po pôrode prvého synčeka Daniela, ktorého má s exmanželom Davidom Dočekalom, sa vrátila na televízne obrazovky zhruba po mesiaci. Oveľa rýchlejšie začala pracovať po druhom pôrode. Chlapčeka Gabriela, ktorého otcom je jej súčasný manžel Mark, si naplno užívala len zhruba dvadsať dní.

Aneta sa nikdy netajila tým, že svoju prácu vníma ako činnosť, ktorá sa dá popri materských povinnostiach zvládať bez zbytočného stresu. „Veľmi mi pomáha aj moja mamka. Pomocnú ruku sú pripravení kedykoľvek podať aj môj otec a brat Adam,“ povedala nám po svojom druhom pôrode Parišková.

S ďalším chlapčekom v rodine sa však situácia očividne zmenila. Zistili sme, že moderátorka prehodnotila svoj názor na skorý návrat do práce. V Novinách o 17:00 ju v blízkej dobe rozhodne neuvidíme - v televízii Joj s ňou tento rok už nerátajú. „Pre Anetu je momentálne najdôležitejšie bábätko. Jej zastupovanie máme vyriešené minimálne do konca roka. Aj po tomto termíne však bude záležať najmä na jej rozhodnutí, takže žiadny konkrétny termín sme si neurčili,“ povedal nám k tomu hovorca PR oddelenia Jojky Jozef Gogola. Pariškovej absenciu chcú kompetentní vyriešiť tak, že sa na jej mieste budú striedať ostatné moderátorky spravodajstva.

Parišková si tak s najväčšou pravdepodobnosťou chce užiť rodinnú idylku o čosi dlhšie. Chceli sme si to overiť aj u samotnej moderátorky. Aneta však na naše otázky nereagovala. Starostlivosť o troch synčekov a manžela jej zrejme dáva poriadne zabrať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu