Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Martinka z Turca v akcii: Chytnúť, zmačknúť, zatáhnuť!

Martina sa bez zbytočného parádenia pustila do práce. Zobraziť galériu (7)
Martina sa bez zbytočného parádenia pustila do práce.

HNÚŠŤA - Toto tu ešte nebolo! Martinka z Turca (29) sa v prvej sérii šou Farmár hľadá ženu od roboty nepretrhla. Podľa vlastných slov - veď ona nie je nijaká špinavá krava, aby hnoj kydala. No v tohtoročnej jojkárskej zoznamke to vyzerá tak, akoby bol u fešáka Slavomíra (31) niekto iný. Prostoreká Kleopatra sa totiž zrazu pustila do práce. A to rovno po vzore recesisitickej pesničky Doj it z rokov deväťdesiatych.

Konečne na obrazovkách! Priaznivci svojráznej Martinky z Turca sa konečne dočkajú svojej hviezdy. Dnes sa totiž v šou Farmár hľadá ženu objaví aj Slavomír, ktorý si na svoj statok vybral spolu s ostatnými dámami aj známu blondínku.

Treba ale podotknúť, že mladý farmár zo slávnej nápadníčky vôbec nepadol na zadok. Hnúšťan totiž pri príchode nielenže nevzal Martinke kufor, ale jej zveril ešte aj koňa, ktorého musela Kleopatra odviesť na statok. Kto by však od nej čakal búrlivú reakciu, sklame sa. Martinčanka si po hlave nikdy skákať nenechala, no Slavomírovi prekvapivo neoponovala.

Dokonca sa diváci dočkajú aj nefalšovanej práce v jej podaní. Kým kedysi u Mariánka v Súdovciach vyhlasovala, že ona nie je nijaká špinavá krava, aby hnoj kydala, teraz svoj postoj zmenila. Síce sa hneď nepustila do odpratávania zvieracích výkalov, no farmár ju zapriahol do pasenia a dojenia.

A Martinkine súperky si tento pohľad poriadne vychutnali. O ich dobrej nálade svedčí aj rada, ktorú blondínka dostala k dojeniu: „Chytnúť, zmačknúť, zatáhnuť!” vysvetlili jej kolegyne. A bavili sa pri tom určite tak dobre, ako všetci v 90. rokoch, keď skupina Kopytovci vypustila do sveta svoj recesistický klip.

VIDEO: Parodická pieseň Doj It.

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu