Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Honosná svadba Kleopatry z Turca: Poznáme detaily sobotňajšej veselice!

Martina alias Kleopatra z Turca sa bude vydávať ako taká princezná. Zobraziť galériu (7)
Martina alias Kleopatra z Turca sa bude vydávať ako taká princezná.

TURIEC – Ako princezná! Martina Zuzaniaková (30), známa ako Kleopatra z Turca, sa v týchto dňoch pripravuje na veľkú životnú udalosť. Už v sobotu totiž povie „áno“ svojmu snúbencovi Martinovi Chovancovi (32). Svojrázna exfarmárka topkám priblížila detaily veľkého dňa.

Žiari šťastím! Martinu Zuzaniakovú poznajú televízni diváci vďaka jojkárskej zoznamke Farmár hľadá ženu. V nej sa dovedna dvakrát uchádzala o priazeň statkárov. Ženícha si trojnásobná mamička síce prostredníctvom obrazoviek nenašla, ale môže sa tešiť celkom slušnej popularite. V súčasnosti sa však svojskej módnej ikone darí aj v súkromí. Martinka sa totiž už čoskoro stane po štvrtýkrát mamičkou. A nielen to. Ešte predtým ju čaká veľká svadobná veselica.

Farmárka sa už túto sobotu vydáva za snúbenca Martina, s ktorým tvoria pár zhruba rok a pol. „Som v pohode. Boli sme na to už pripravení. Stále ale ešte niečo riešime. Môj priateľ dokonca ani v noci nespal,“ reagovala budúca nevesta, keď sme zisťovali, či pociťuje nervozitu. Ako sme sa tiež dozvedeli, zaľúbenci spečatia svoju lásku úradne. „On je katolík a ja som evanjelička. Takto je to lepšie,“ vysvetlila Zuzniaková.  

Honosná veselica sa bude konať v nedávno dostavanom areáli blízko Bojnického zámku, ktorý je na takéto hostiny určený. Počet svadobčanov nám Martinka povedať zatiaľ nevedela. Náklady spojené s jej veľkým dňom by sa ale mali vyšplhať až do výšky necelých 20 tisíc eur. Trojnásobná mamička ich však nebude hradiť zo svojho vrecka. „Zaplatí to taký sponzor. Keď sa ponúkol, no kto by odmietol?!“ reagovala so smiechom plavovláska, ktorá sa už na veselicu teší. „Chceli sme pôvodne živú hudbu, ale bude nám hrať nakoniec DJ. No budú len samé ľudovky,“ dodala svojská Kleopatra, ktorej ženícha schválila aj rodina. „Sme spolu už dlhšie, deti ho majú radi a aj mama si s ním celkom dobre rozumie,“ uzavrela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu