Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Šebestová a Šebo: Oddelené spálne! Rozchod?!

Magdaléna Šebestová a Filip šebo žijú oddelene. Zobraziť galériu (5)
Magdaléna Šebestová a Filip šebo žijú oddelene.

BRATISLAVA – Spoločnému bývaniu je koniec! Modelka Magdaléna Šebestová (26) a futbalista Filip Šebo (26) po troch rokoch vzťahu nezdieľajú tú istú spálňu. Dokonca žije každý vo vlastnom byte. Zisťovali sme preto, či páru hrozí rozchod.

Miss Slovensko z roku 2006 Magdaléna Šebestová, ktorá od jari 2007 tvorí pár s futbalistom Filipom Šebom, v minulosti priznala, že jej vzťah so športovcom sužovala istý čas kríza. A to v období, keď jej partner žil vo Francúzsku a ona na Slovensku. Modelka sa preto radšej za svojou láskou presťahovala do krajiny galského kohúta. V čase, keď párik žil v jednej domácnosti, vyzeralo všetko bez problémov.

Pred pár dňami však dvojica prekvapila informáciou, že po Filipovom návrate na Slovensko nežijú pod jednou strechou. „Tak zatiaľ bývame oddelene, lebo Lenka má svoj byt, aj ja mám svoj byt a uvidíme, ako sa to časom vyrieši,“ znela troška záhadne Šebova odpoveď do kamery markizáckej Smotánky. Na to mu partnerka skočila do reči so slovami: „My sme ako taký začínajúci párik. My sa tak navštevujeme.“

Topky.sk preto zaujímalo, či náhodou táto sympatická dvojica neprežíva partnerskú krízu. „Nie, to nie. Nemáme žiadnu krízu a ani rozchod nehrozí. Tu máme každý svoj byt, preto nežijeme spolu. Jednoducho nám to takto vyhovuje. Predtým sme boli v zahraničí, preto sme bývali spolu,“ vysvetlila nám Magdaléna, ktorá svoje súkromie detailnejšie rozoberať nechcela. Nechajme sa teda prekvapiť, kedy a či vôbec sa vôbec párik nasťahuje do spoločnej domácnosti.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu