Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Luknár z Paneláku šokuje: Tajný rozvod!

Táto rodinka sa údajne už rozpadla: Roman Luknár a Lola majú synov Lajka a Janka. Zobraziť galériu (5)
Táto rodinka sa údajne už rozpadla: Roman Luknár a Lola majú synov Lajka a Janka.

BRATISLAVA - Nečakané správy! Roman Luknár (47) z jojkárskeho Paneláku už podľa všetkého nie je ženatý so svojou manželkou Lolou. Rozvod pravdepodobne zapríčinil hercov návrat na Slovensko, kde nasadil také pracovné tempo, že za ženou do Španielska už nechodil. Navyše sa vraj v jeho živote objavila nová žena.

Šok! Roman Luknár pred 20 rokmi opustil Slovensko kvôli svojej láske Lole. Tú si vzal aj za manželku a majú spolu dvoch synov. Spolu sa kompletná rodinka objavila na Slovensku v roku 2009, no neskôr sa Španielka vrátila domov, lebo tu nenašla zodpovedajúce uplatnenie.

Dvojica sa odvtedy kvôli Romanovej zaneprázdnenosti takmer nestretávala a rok po Lolinom odchode sa zrazu objavili správy, že pár je už rozvedený. „Údajne za tým bola iná žena,” tvrdí zdroj týždenníka Plus7dní, ktorý s touto informáciou prišiel. Herec je však známy tým, že si svoje súkromie stráži a koniec manželstva nepotvrdil. „Som tu štvrtý rok a stránim sa akejkoľvek publicity. Celý život na Slovensku som bol slobodný,” povedal záhadne redaktorovi Luknár.

Fotografom sa ho ale podarilo zachytiť v spoločnosti mladšej blondínky, s ktorou priamo pred objektívom absolvoval hádku aj udobrovanie. Napriek tomu nový vzťah popiera. „Vôbec nie som zaľúbený. Žijem so svojimi dvoma chlapcami a oni sú pre mňa najpodstatnejší. Chodím do roboty a domov, do roboty a domov. Mám 47 rokov a chcem mať pokoj,” vyjadril sa herec pre týždenník.

Tip: Pozrite si TV program televízie JOJ na dnešný večer. Nájdete ho na Telkáč.sk. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu