Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Z Kollára už sedemnásobný tatko: Heringhová mu porodila malého Boriska!

Z Andrey Heringhovej je už trojnásobná mamička. Borisovi Kollárovi porodila chlapčeka. Zobraziť galériu (17)
Z Andrey Heringhovej je už trojnásobná mamička. Borisovi Kollárovi porodila chlapčeka.

BRATISLAVA – Ďalší dôvod na radosť! Podnikateľ Boris Kollár (47) sa stal po siedmykrát otcom. Chlapčeka mu priviedla na svet jeho partnerka Andrea Heringová (31) dnes skoro ráno. Hoci mala termín stanovený na začiatok októbra, všetko prebehlo v poriadku. Syn dostal meno po známom boháčovi.

Boris Kollár je hrdým otcom siedmeho dieťatka. Partnerka Andrea Heringhová mu porodila zdravého chlapčeka. „V utorok ráno o 4:34 som sa stala trojnásobnou matkou. Malinký drobec má 51 cm a váži 3 600 gramov. Meno dostal po svojom otcovi,“ prezradila exkluzívne pre topky.sk Andrea. Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, „všetko prebehlo v úplnom poriadku.“

Bývalej playmate sa tak ako jedinej z "Borisových žien" podarilo to, čo žiadnej inej. Iba ona s ním má dvoch potomkov. Ostatné Kollárove expartnerky mu porodili jedno dieťatko. Andrea má s podnikateľom ešte dcérku Saru Zoe. Tá sa narodila hneď v prvý deň roku 2010. Tmavovláska má aj syna Nicka z prvého manželstva.

Biznismen má okrem spomínaných ratolestí ešte päť detí. Chlapca Artura s bývalou plavkyňou Barborou Richterovou; syna Šimona Heliodora, ktorého splodil s Martinou Štofaníkovou; dcérku Ester s Petrou Krištúfkovou; dcéru Natáliu s Ivanou Barnovou a dcéru Sašku so Stankou Horňákovou. Posledné dve spomínané mamičky sa však po Borisovom boku nikdy oficiálne neprezentovali. 

Sledujte TOPKY TV: Boris Kollár hovorí o pôrode svojho najmladšieho syna. 

Boris Kollar 7 dieta

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu