Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Monika Beňová vyvetrala luxusný šperk: Hodinky za cenu bytu!

Monika Flašíková-Beňová vyvetrala luxusné hodinky. Zobraziť galériu (8)
Monika Flašíková-Beňová vyvetrala luxusné hodinky.

BRATISLAVA – Krása s puncom luxusu! Monika Flašíková-Beňová (44) si počas uplynulého víkendu vyrazila do spoločnosti. Pri tej príležitosti si obliekla trblietavé šaty, v ktorých doslova žiarila. Jagali sa však aj diamantové hodinky na jej ruke. Ako sme zistili, módny doplnok je hriešne drahý. Kúpili by ste si zaň napríklad jednoizbový byt v Banskej Bystrici či v Žiline alebo luxusnejšie auto v základnej výbave.

Monika Flašíková-Beňová podobne ako väčšina žien sleduje trendy v obliekaní. Zrejme aj preto sme ju počas uplynulého víkendu stretli na módnom podujatí, kde zaujala najmä odvážnymi šatami. V súvislosti s jej outfiom treba podotknúť, že milovníkom luxusných kúskov určite neuniklo, aký výnimočný doplnok sa jagal na jej ľavej ruke. Išlo o hodinky prestížnej francúzskej značky.

Podľa našich zistení sa ich cena pohybuje na úrovni cca 35 tisíc eur. Vyrobené sú z rýdzeho zlata, zdobené sú diamantmi. Ako nám Monika prezradila, luxusné hodinky dostala ako darček. „Ak si dobre pamätám, tak to bolo na 40-te narodeniny. Samozrejme ich mám od manžela,“ prezradila politička. „Sú síce pomerne ťažké aj nápadné, ale mám ich veľmi rada,“ dodala o kúsku, za ktorý by ste si napríklad v Banskej Bystrici kúpili jednoizbový byt.

Krásny šperk je okrem samotnej ceny výnimočný aj tým, že je znakom prestíže. Klenoty tejto značky si totiž v minulosti obľúbilo mnoho svetovo známych dám. Za všetky možno spomenúť napríklad princeznú Dianu alebo herečku Marilyn Monroe. V súčasnosti sa hodinkami z tejto kolekcie pýši aj módna ikona Victoria Beckham a tiež herečka Angelina Jolie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu