Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kollár oslavoval bez Heringovej: Narodeninový žúr s Beňovou na jachte!

Boris Kollár oslavoval narodeniny spoločne s Monikou Beňovou. Jeho partnerka Andrea Heringhová (vľavo) je tehotná, zostala preto doma. Zobraziť galériu (6)
Boris Kollár oslavoval narodeniny spoločne s Monikou Beňovou. Jeho partnerka Andrea Heringhová (vľavo) je tehotná, zostala preto doma.

ROGOZNICA – Zase o rok starší! Podnikateľ Boris Kollár (47) mal začiatkom tohto týždňa narodeniny. Ako to už uňho býva zvykom, jubileum oslávil spoločne s europoslankyňou Monikou Flašíkovou-Beňovou (44). Tá totiž mala svoj deň práve včera. Hoci si záletník užíval minipárty na jachte v známom chorvátskom letovisku, k spokojnosti mu predsa len niečo chýbalo. A to jeho partnerka Andrea Heringhová (31), ktorá kvôli tehotenstvu zostala doma.

Tradíciu neporušili! Boris Kollár a Monika Beňová už istý čas oslavujú svoje narodeniny spoločne. Každoročne sa pri tej príležitosti zídu v chorvátskom letovisku, aby si pripili na zdravie. Ako sme sa od boháča dozvedeli, inak tomu nebolo ani tento rok.

„V utorok sme si pripili a v stredu sme si dali ešte spolu kávu. Monika išla naspäť do Bratislavy a ja s Fedorom sa ďalej plavíme po mori,“ povedal nám o narodeninovej oslave Boris. Ten okrem množstva kníh a županu dostal aj darček, ktorý ho veľmi prekvapil. „Keď som v utorok letel do Chorvátska, tak ma na palube čakalo kvalitné šampanské. Potešilo ma to, bolo to také nečakané,“ dodal podnikateľ.

Zaujímalo nás tiež, či dostal niečo aj od svojej partnerky Andrey. „Má pre mňa nejaký darček, ale dostanem ho, až keď prídem domov,“ reagoval Kollár, ktorý nechal tentokrát Heringhovú doma. Tmavovláske sa totiž pomaličky kráti čas do pôrodu druhého potomka. Tehotenstvo jej navyše znepríjemnili mierne zdravotné komplikácie, a tak by plavba jachtou nebola najvhodnejšou formou oddychu. „Zobral som na dovolenku deti. Robím im tak trošku animátora,“ uzavrel so smiechom starostlivý otecko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu