Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokovaný Rozboril: Pozrite, aké ocenenie ho dojalo!

Vilo Rozboril pri preberaní ceny Telkáč roka. Zobraziť galériu (11)
Vilo Rozboril pri preberaní ceny Telkáč roka.

BRATISLAVA - Toto nečakal! Vilo Rozboril si získal najväčšiu priazeň divákov v ankete Telkáč roka nielen ako moderátor - bodovala aj jeho emotívna relácia Modré z neba. Úspechom bol po vyhlásení výsledkov úprimne potešený. Ešte viac ho však príjemne šokovalo, keď do svojich rúk dostal exkluzívnu sošku, ktorá mu toto víťazstvo bude navždy pripomínať.

Vilo Rozboril koncom minulého týždňa opäť začal nakrúcať svoju reláciu Modré z neba. Topky.sk sa preto rozhodli, že práve v tomto čase mu odovzdajú ocenenie. To si vybojoval v ankete Telkáč roka, ktorá vznikla v spolupráci topiek s televíznym portálom Telkáč.sk. Soška je naozaj exkluzívna - ide o unikátny kúsok ručnej práce, ktorý je vytvorený z mahagónového dreva a z ušľachtilej ocele.

Rozboril zvíťazil nielen v kategórii moderátor, ale aj v Najlepších životných príbehoch, kde bodoval jeho emotívny program Modré z neba. „Ja som tú anketu zachytil, keď bežala. Veľmi sa mi na nej páčilo, že tie kategórie mali svoju logiku. Lebo keď je v iných súťažiach Modré z neba trochu nezmyselne zaradené medzi zábavné programy, chápem, keď nám do tejto kategórie ľudia hlasy nepošlú,” povedal nám moderátor. „Ja si to veľmi vážim. Nám ide o naozaj silné ľudské príbehy a o to, aby sme ľuďom s ťažkým životným osudom pomohli. A pri tom veľkom počte hlasujúcich sa naozaj zdá, že diváci to takto aj evidujú,” dodal k svojmu prvenstvu.

Rozboril si ocenenie prebral v prestávke medzi výrobou prvých dvoch dielov novej série a bol úprimne prekvapený. „Toto som naozaj nečakal, že prídete po prvom nakrúcaní Modrého z neba. Ďakujem. Som úplne šokovaný,” reagoval dojatý markizák. Naša soška z mahagónového dreva a ušľachtilej ocele sa dokonca trafila aj do jeho vkusu. „Veľmi sa mi páči materiál. A ja mám rád retro veci, takže sa mi páči, že je to taký retro televízorík, aký býval kedysi. Je to veľmi vkusná cena a už presne viem, kam si ju vo svojom dome umiestnim,” uzavrel s úsmevom.

Anketa Telkáč roka

Stránka Telkáč.sk v spolupráci s topkami vyhlásila pred pár mesiacmi na Facebooku prvý ročník ankety Telkáč roka. Prostredníctvom nej ste mohli na sociálnej sieti podporiť svoju obľúbenú reláciu, hercov, moderátorov či reality šou. Ide o jedinú anketu, na ktorej sa podieľajú všetky stanice. Za pár dní sa do ankety zapojili desaťtisíce fanúšikov a svojimi 117 290 hlasmi rozhodli o víťazoch. Kompletné výsledky si môžete pozrieť TU.

Vilo Rozboril s cenou Telkáč roka v kategórii Najlepšie životné príbehy.
Zobraziť galériu (11)
Vilo Rozboril s cenou Telkáč roka v kategórii Najlepšie životné príbehy.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu