Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mladá Barkolová ako svetová topmodelka: Erika, toto je fakt tvoja dcéra?!

Alexandra Barkolová ako modelka. Zobraziť galériu (7)
Alexandra Barkolová ako modelka. (Zdroj: Foto: archív EB)

BRATISLAVA – Vyrástla do krásy! Mladšia dcéra známej jojkárskej moderátorky Eriky Barkolovej (34) sa zrejme bude živiť modelingom. Pri pohľade na najnovšie Alexandrine snímky je totiž jasné, že pózuje ako profesionálka. A asi by ste jej ťažko hádali iba sladkých 13 rokov.

Nesmierne fotogenická! Pri pohľade na najnovšie snímky Alexandry Barkolovej by jej asi málokto tipoval 13 rokov. Dcéra známej jojkárky Eriky Barkolovej totiž pózuje ako profesionálka. Ktovie, možno niečo pochytila od svojej mamy, ktorá zvykne občas tiež fotiť reklamné kampane. „Zatiaľ ako modelka nepracuje, postupne sa všetkému priúča. Top agentúra z Milána si ju vybrala na prvé fototesty, jej materská agentúra v Bratislave v nej vidí veľký potenciál,“ pochvaľuje si Erika, ktorá sa veľmi teší z dcérinho úspechu.

Sama moderátorka fotky svojho potomka vystavila na sociálnej sieti facebook s komentárom: „Moja malá Alex!“ Pyšná mamina dvoch atraktívnych dcér sa zrejme ešte nestihla spamätať z toho ako jej dievčatká vyrástli do krásy. Veď Alex by mohla rovno konkurovať aj topmodelkám.

Barkolova Alex
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Foto: archív EB)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu