Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kráska Husárová po plastikách: Veronika, bolo to naozaj treba?!

Veronikine pery dnes vyzerajú viditeľne väčšie ako v minulosti. Zobraziť galériu (11)
Veronikine pery dnes vyzerajú viditeľne väčšie ako v minulosti.

BRATISLAVA – Jedno vylepšenie za druhým! Najkrajšia Slovenka roku 2007 Veronika Husárová (25) si na svoj zoznam pripísala ďalší vylepšujúci zákrok. Po tom, ako si atraktívna brunetka nechala kvôli úrazu spraviť nos, zamerala sa na ďalšiu časť svojej tváre. Podľa našich informácií si totiž nechala zväčšiť pery. Otázka je, či to príťažlivá modelka naozaj potrebovala.

Keď v roku 2007 vyhrala Veronika Husárová titul Miss Slovensko, len málokto by povedal, že táto stosedemdesiatšesť centimetrov vysoká kráska sa bude chcieť niekoľkokrát vylepšovať. Napriek tomu sa nedávno rozhodla „zatočiť“ so svojím starým nosom, s ktorým bola už dávnejšie nespokojná. K operácii ju nakoniec údajne dotlačil fakt, že sa jej pri lyžovaní stal úraz a korekcia bola naozaj potrebná.

Najnovšie to však vyzerá tak, že kráska so skrášľovacími zákrokmi neprestala. Podľa našich zistení sa zamerala aj na svoje ústa. Topky.sk si túto informáciu overovali aj u samotnej tmavovlásky. „Toto nebudem už komentovať ani riešiť,“ uviedla stroho. „Viete, čo? Dobrý lesk na pery,” dodala po chvíľke váhania.

Viditeľne väčšie pery sú zreteľné na čerstvých snímkach, ktoré vznikli len pred pár dňami. Husárová totiž propaguje bežeckú akciu, ktorá sa bude konať začiatkom septembra v Bratislave. „Katka Štumpfová ma oslovila s tým, že sa bude konať prvý žensky beh, či by som ho s nimi nechcela zabehnúť. Nebehávam každý deň, ani nie veľmi často, no ponuku som prijala,“ povedala nám Veronika, ktorá bola pri tejto téme zhovorčivejšia než pri otázkach o zmene jej výzoru.

Veronika Husárová má viditeľne väčšie pery.
Zobraziť galériu (11)
Veronika Husárová má viditeľne väčšie pery.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu