Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Štumpfová verzus Weiterová: Ktorá je viac sexi?

Nikola Weiterová a Katka Štumpfová si zahrali beach volejbal. Zobraziť galériu (27)
Nikola Weiterová a Katka Štumpfová si zahrali beach volejbal. (Zdroj: Foto: Vladimír Labát)

BRATISLAVA - Sú na diétach?! Na víkendovej akcii ukázali Katarína Štumpfová (25) a Nikola Weiterová (20) svoje vyšportované postavy. Na obdiv ich vystavili na bratislavskej Magio pláži, kde sa venovali volejbalu. Obidve krásky nám prezradili, ako pracujú na tom, aby v plavkách vyzerali neodolateľne.

Hoci počasie v sobotu na pláži až tak neprialo, známe tváre sa aj napriek tomu vyšantili s volejbalovou loptou. Pohyb, energiu, ale aj zábavu si prišli vychutnať napríklad bývalá superstaristka Dominika Mirgová, tanečníci Matej Chren, Ivana Surovcová a Katarína Štumpfová, ale aj fitneska Nikola Weiterová.

Práve posledné dve spomínané dámy sa nahodili do outfitov, ktoré zvýrazňovali ich ženské krivky. Nás preto zaujímalo, ako si udržiavajú svoju ukážkovú líniu. „Začala som behávať a chodím aj do fitka. Už asi druhý rok. Celkom som tomu prepadla,“ pochválila sa Katka, ktorá sa venuje športu každý deň okrem soboty. Kvôli akcii na Magio pláži však urobila výnimku a vybláznila sa na beach volejbalovom turnaji. „Okrem toho sa snažím udržovať hlavne delenou stravou, jem veľa zeleniny, nejem pečivo a najmä športujem. Myslím si, že jedlo je tak šesťdesiat percent úspechu,“ vysvetlila nám svoje zaručené metódy.

Okrem nej predviedla vytrénovanú postavu aj dcéra známeho speváka Otta Weitera. Fitneska Nikola však tvrdila, že momentálne nie je vo forme. „Teraz som len začala prípravu, v podstate nejaké len prvé tri týždne som v diéte, takže sa nejako neprezentujem. Ale fitnes je vlastne životný štýl, takže treba si to zobrať k srdiečku, kto to chce brať vážne,“ povedala nám tmavovláska, ktorá žne v športe viac úspechov, než v hudbe.

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s fitneskou Nikolou Weiterovou o jej zdravom životnom štýle.

Weiterova_plaz

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu