Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Moderátor Junior sa oženil s redaktorkou Telerána: Hudák zabodoval darčekom!

Milan Zimnýkoval si vzal Antóniu Gondovú, Michal Hudák im priniesol kyticu s vysokou hodnotou. Zobraziť galériu (25)
Milan Zimnýkoval si vzal Antóniu Gondovú, Michal Hudák im priniesol kyticu s vysokou hodnotou.

HERMANOVCE - Už je z neho ženáč! Milan Zimnýkoval (34) alias Junior dnes povedal áno svojej priateľke Antónii Gondovej (34). Párik sa zasnúbil presne pred 12 mesiacmi, približne po polroku randenia. Dvojica poňala svoju svadbu vo veľkom. Do romantických priestorov kaštieľa Péchy, ktorý sa nachádza na východnom Slovensku, pozvali približne 120 hostí. Jedným z nich bol aj herec a moderátor Michal Hudák (42), ktorý priniesol novomanželom naozaj netradičnú kyticu.

Milan Zimnýkoval a redaktorka markizáckeho Telerána Antónia Gondová tvoria pár vyše roka a pol, z toho už dvanásť mesiacov sú zasnúbení. Svadbu si naplánovali do roka a do dňa po tom, čo moderátor svoju vyvolenú požiadal o ruku. Splnili tak jednu z dávnych tradícií.

Hoci sa v tejto dobe zvyčajne organizujú skôr menšie svadby, zaľúbený moderátor pri výbere hostí príliš neškrtal. Svoj veľký deň prežíval obklopený asi 120 ľuďmi. „Veľmi sa teším,” povedal nám Milan tesne pred obradom, ktorý začal dnes o 16. hodine. Zúčastnil sa ho aj herec Michal Hudák. Ten novomanželom priniesol naozaj bohatú kyticu - ružičky boli zabalené do 100-euroviek.

Následnú svadobnú hostinu, ktorá sa koná v kaštieli, si novomanželia spolu s pozvanými hosťami plánujú užiť. Počas zábavy sa nenechajú viazať nijakým harmonogramom. „Ja som bol ortodoxný folklorista, takže redový tanec musí byť. Ale žiadne iné veci, žiadne unášačky riešiť nebudeme. Bude to bez manažéra, ktorý by určoval, kedy čo máme robiť, aký program nasleduje,” prezradil Zimnýkoval. Podľa neho má byť oslava svadby o príjemnom dni, na ktorý budú ľudia radi spomínať.

Tip: Pozrite si program televízie Markíza na dnešný deň. Nájdete ho na telkac.sk

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu