Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Cvok z filmu Vo štvorici po opici sa žení: Berie si krásnu priateľku!

Zach Galifianakis s partnerkou Quinn Lundberg. Zobraziť galériu (2)
Zach Galifianakis s partnerkou Quinn Lundberg. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Americký herec Zach Galifianakis, známy predovšetkým z komédií Vo štvorici po opici (2009) a Vo štvorici po opici 2 (2011), si 11. augusta vezme za manželku svoju dlhoročnú partnerku Quinn Lundberg. Informoval o tom portál Celebuzz.com, ktorý získal kópiu svadobného oznámenia.

"Aj keď to oznámenie obsahuje všetky formálne a štandardné detaily ako kto, čo, kde a kedy, vrátane Zachovho celého mena Zachary Knight Galifianakis a mena jeho snúbenice Mary Quinn Lundberg, je tiež veľmi vtipné. Zach doňho pridal kresbu seba a Quinn, pričom seba stvárnil ako malého trola, zatiaľ čo Quinn je nádherná, vysoká blond princezná," uviedol pre Celebuzz.com nemenovaný zdroj, ktorý však neprezradil, kedy sa dvojica zasnúbila.

Štyridsaťdvaročný Galifianakis je okrem spomínaných filmov Vo štvorici po opici a Vo štvorici po opici 2 známy tiež napríklad zo snímok Útek do divočiny (2007), Lietam v tom (2009), Deadline (2010), Dinner for Schmucks (2010) alebo Muppets (2011). Najbližšie sa objaví v komédii The Campaign, v ktorej si zahrá spolu s Willom Ferrellom a Jasonom Sudeikisom. Na rok 2013 je potom naplánovaná tretia časť Vo štvorici po opici.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu