Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Surovcová ohúrila New York: Sexi nevesta, aj pojašená tínedžerka!

Dve podoby Ivany Surovcovej - zvodná nevesta (vľavo) vs. pojašená školáčka (vpravo). Zobraziť galériu (16)
Dve podoby Ivany Surovcovej - zvodná nevesta (vľavo) vs. pojašená školáčka (vpravo).

NEW YORK – Hoci sa Ivana Surovcová (25) nemôže pochváliť titulom krásy, právom patrí k tým najzvodnejším Slovenkám. Najnovšie to potvrdila aj počas piatkovej módnej šou Slovak Fasion Night, ktorá sa každoročne koná v New Yorku. Tanečnica svojim pôvabom uchvátila prítomných hostí a ukázala, že vie byť sexi za každých okolností!

Ivana Surovcová už takmer rok tvorí pár s hokejistom Mariánom Gáboríkom, ktorý pôsobí v zámorskej NHL. Keďže si chce dvojica naplno užívať spoločné chvíle, mladá blondínka trávi väčšinu času v USA po jeho boku.

Zrejme aj preto dostala ponuku predviesť sa v úlohe modelky na podujatí Slovak Fashion Night, ktoré sa každoročne koná v New Yorku. Keďže na prehliadkovom móle nešlo o Ivaninu premiéru, medzi profesionálne manekýnky dokonale zapadla. Chvíľkami ich dokonca svojim pôvabom zatienila.

Tanečnica sa najskôr ukázala v gotických svadobných šatách, ktoré odhaľovali jej štíhle nohy. Zvláštnosťou je, že ruky mala blondínka po celý čas zviazané kúskom látky. Vďaka imidžu osudovej ženy tak ešte viac vynikla jej zmyselnosť.

To ale nebola jediná poloha, v ktorej sa Ivana predviedla. Zakrátko sa totiž zmenila na roztopašnú školáčku, ktorá po móle pobehovala s balónmi v rukách. Jej partner si však tento pohľad vychutnať nemohol. Plnil si totiž hokejové povinnosti.

Viac o šou v New York nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu