Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Adeptky na Miss tuning: Silikónky, vychrtliny aj odvážne bacuľky!

Na kastingoch bolo vidieť plnšie tvary, sexi postavičky, ale aj prehnanú štíhlosť. Zobraziť galériu (21)
Na kastingoch bolo vidieť plnšie tvary, sexi postavičky, ale aj prehnanú štíhlosť. (Zdroj: foto: paparaci.sk)

BRATISLAVA – Krása, sexepíl, ale aj prehnané sebavedomie! To všetko bolo vidieť na kastingoch do súťaže Miss Carat Tuning 2012. Dievčatá v plavkách vystavili na obdiv nielen zvodné telá, ale aj prehnane vychudnuté postavy či zaoblené brušká.

Siedmy ročník "automobilovej" súťaže krásy prilákal na kasting stopäťdesiat dievčat. Nie všetky však patrili do skupiny typických miss. Porotcovia mali na výber z rôznych kategórií žien - od gogo tanečníc, cez striptérky, právničky, atlétky až po študentky. Pár dievčat to však so sebavedomím trochu prepísklo.

Niektoré adeptky totiž predviedli aj svoje viditeľné nedostatky - príliš kostnaté nohy, faldíky alebo tvár poznačenú vylepšeniami plastickej chirurgie. „Prišli sem rôzne typy dievčat a bolo z čoho vyberať. Videli sme vyšportované dievčatá, ale aj typy krv a mlieko, zhodnotila kasting riaditeľka súťaže.

To, že sa na takýchto podujatiach nájdu aj účastníčky s prehnanou sebadôverou, ale nie je nič zvláštne. Podobne napríklad „zaujali” niektoré dievčatá na kastingu do Miss Slovensko v Košiciach, o ktorom sme už písali. S výberom tej najkrajšej adeptky na absolútne víťazstvo v Miss Carat Tuning 2012 pomôžu organizátorke speváčka Lenka LeRa Salmanová či minuloročná víťazka Nikol Fridrichová. Ktorá zo slečien získa titul, sa rozhodne v júni počas finálových dní na medzinárodnom tuningovom zraze v Piešťanoch.

 
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu