Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Víťazka Miss Tuning 2012: Potetovaná sexbomba s bujnými vnadami!

Víťazkou Miss Carat Tuning 2012 sa stala Alexandra Knapová. Zobraziť galériu (23)
Víťazkou Miss Carat Tuning 2012 sa stala Alexandra Knapová.

PIEŠŤANY – Opäť blondínka! Počas uplynulého víkendu sa v Piešťanoch konal už 8. ročník motoristického zrazu, na ktorom sa zišli milovníci rýchlych áut a krásnych žien. Súčasťou podujatia bola aj voľba Miss Carat Tuning. Korunku si tento rok nasadila na hlavu Bratislavčanka Alexandra Knapová (21). Po minuloročnej víťazke Nikole Fridrichovej (24) sa tak kráľovnou rýchlych áut stala znova plavovláska.

Najväčšia motoristická akcia roka prilákala na piešťanské letisko tisícky ľudí. Na podujatí s medzinárodnou účasťou sa predviedlo až 4 500 vozidiel. Najzaujímavejšou atrakciou bolo „skákajúce auto“, ktoré sa na Slovensku objavilo vôbec po prvýkrát. Organizátori ho doviezli z Rakúska.

Návštevníci akcie sa však zrejme najviac tešili na finále súťaže Miss Carat Tuning 2012. Na pódiu sa predviedlo desať slečien, no titul si odniesla len jedna. Tohtoročnou víťazkou sa stala Alexandra Knapová z Bratislavy.

Blonďavú sexbombu, ktorá sa živí ako príležitostná modelka, si vybrala početná porota. Sedeli v nej zástupcovia partnerov, klavírny virtuóz Richard Rikkon, tanečníci Erik Ňarjaš a Dodo Herák, speváčka Lenka LeRa Salmanová, Petra Lenártová, riaditeľka súťaže a minuloročná víťazka Nikol Fridrichová.

Víťazka  – Alexandra Knapová (21), Bratislava

I. vicemiss – Ivana Žuffová (22), Nižná nad Oravou

II. vicemiss – Veronika Strieborná (19), Banská Bystrica

Chcete vedieť, ktorá finalistka sa stala Miss Feminity.sk Carat Tuning 2012? Výsledok nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu