Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Misskin trapas na móle: Vyzliekli sa jej šaty, Dara sa chichúňala!

Sympatickej Anite zliezli počas prehliadky šaty. Daru Rolins úsmevný trapas pobavil. Zobraziť galériu (20)
Sympatickej Anite zliezli počas prehliadky šaty. Daru Rolins úsmevný trapas pobavil. (Zdroj: Miro Vacula)

PREŠOV – Ostala šokovaná! Cez víkend sa v Prešove konal 3. ročník celoslovenskej súťaže Miss Dance. Na podujatie tak skoro určite nezabudne jedna z finalistiek. Konkrétne krásna košická tanečnica Anita Fabrici. Pri predvádzaní na móle ju totiž zradili šaty - počas prudkého pohybu jej doslova zleteli z hrude. Divákom sa tak naskytol pohľad na jej pekné telo. Tento úsmevný trapas pobavil aj Daru Rolins (39), ktorá zastávala funkciu porotkyne.

Najkrajších 12 tanečníc včera predviedlo na východe Slovenska nielen ukážkovo vyšportované telá, ale i pohybové nadanie. Jedna z finalistiek však ukázala aj niečo viac - spodnú bielizeň. Tú odhalila nechtiac. Počas chôdze po móle jej zleteli z hrude. Z úsmevného faux pas si ale červenovláska nič nerobila. Dokonca dostala od súperiek ocenenie Miss Sympatia, ktoré si dievčatá udeľujú sami medzi sebou.

Finále moderoval známy vtipkár a rodený Prešovčan Michal Hudák, medzi odbornú porotu zasadol napríklad primátor mesta Pavol Hagyari či pop diva Dara Rolins. Tá počas večera aj vystúpila - hosťom prítomným v sále zaspievala jednu zo svojich skladieb. 

Víťazkou Miss Dance 2012 sa stala sympatická Alexandra Ksiazeková (19) z Kežmarku, ktorá porotu ohúrila skvele zatancovaným číslom Show dance. Paradoxne však práve ona vraj v zákulisí najviac stresovala. „Som nízka, tak som nepredpokladala, že zvíťazím,“ povedala po skončení podujatia. Teší sa najmä na cestu do Číny, kde nás bude reprezentovať na celosvetovom finále Miss dance. Druhá skončila výrazná hip hopová tanečnica Lenka Nedvědová (23) z Bratislavy. Tretiu priečku obsadila Dáša Ďurčovičová (18) z Handlovej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu