Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Šelma Dara ukázala opálené prsia: Baby, takto sa to robí!

Dara Rolins vie ako zaujať. V odvážnom výstrihu predviedla svoje opálené prednosti. Zobraziť galériu (19)
Dara Rolins vie ako zaujať. V odvážnom výstrihu predviedla svoje opálené prednosti.

PRAHA – Majú sa čo učiť! Speváčka Dara Rolins (39) vie, ako byť stredobodom pozornosti. Potvrdila to aj na utorkovej párty, kde sa zišli všetci účastníci markizáckej šou Hlas Česko Slovenska. Hoci boli nádejné speváčky dokonale upravené, pop diva ich svojím výzorom zatienila. Stavila totiž na imidž dravej šelmy, ktorý umocňovala aj do bronzova opálená pokožka. Blondínka navyše v odvážnom výstrihu vystavila na obdiv svoje prednosti.

Bezchybné krásky! Súťažiaci z markizáckej šou Hlas Česko Slovenska sa v utorok večer zišli v istom pražskom klube, aby boli oficiálne predstavení novinárom. Pri tej príležitosti si všetkých súťažiacich vzali do parády stylisti. Niektorí speváci prekvapili extravaganciou, viaceré krásky odhalili nohy a iní predviedli zmenené účesy.

Galéria: Fotoreportáž z párty: Takto sa zabávali finalisti šou Hlas Česko Slovenska

Ani jedna zo súťažiacich však nevedela predať svoj sexepíl tak dokonale ako Dara Rolins. Tá pri predstavovaní svojho tímu vybehla na pódium v tigrovanom tope s hlbokým výstrihom. Okrem bujných vnád pútala blondínka pozornosť aj krásne opáleným telíčkom.

Slnečné lúče si Dara vychutnávala počas dovolenky na Bali. „Bolo krásne. Mali sme výborný čas s deťmi a ten posledný týždeň, keď dorazil aj Patrik, sme si to dokonale užili. Bolo teplo, výborní ľudia, dokonalá destinácia, všetkým odporúčam Bali. Je to najkrajšie miesto v Ázii, ktoré som kedy videla,“ pochvaľovala si mesačný pobyt v exotike speváčka. Tú spoločne s ostatnými koučmi čaká momentálne kopec práce. Už túto nedeľu totiž štartujú prvé priame prenosy, ktoré rozhodnú o osude začínajúcich talentov.

Chcete vedieť, v akých outfitoch sa finalistky šou Hlas Česko Slovenska predviedli? Pozrite si GALÉRIU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu