Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Patrik Herman ukázal deťom a Banášovej čapaté vajce!

Patrik Herman ukázal deťom kuriózne vajíčko. Adela Banášová videla niečo také tiež po prvýkrát. Zobraziť galériu (11)
Patrik Herman ukázal deťom kuriózne vajíčko. Adela Banášová videla niečo také tiež po prvýkrát.

BRATISLAVA – Vo štvrtok podvečer sa konala v bratislavskom nákupnom centre predpremiéra rozprávky Snehulienka, ktorá sa dočkala nového spracovania. Podujatie určené najmä pre najmenších uvádzala moderátorka Adela Banášová (31) spolu s kolegom Patrikom Hermanom (37). Ten prítomné deti poriadne zaskočil. Vybalil na ne totiž niečo, čo ešte nikdy nevideli.

Na novodobé spracovanie Snehulienky boli zvedavé nielen ratolesti markizáckych tvárí, ale aj deti z Nadácie TV Markíza. K nim už neodmysliteľne patrí aj moderátor Patrik Herman, ktorý sa školákom intenzívne venuje a zapája sa do väčšiny projektov. Na včerajšej predpremiére teda nemohol chýbať.

Pre prítomné deti si navyše pripravil nezvyčajné prekvapenie. Spoločne s Banášovou totiž spomínali na rozprávky z detstva. Neobišli ani tú,  v ktorej išlo vajce na vandrovku. Herman v tej chvíli vytiahol z malej škatuľky vajíčko, ktoré mu zaslal divák do jeho relácie Lampáreň. To malo zaujímavo zdeformovanú škrupinku a bolo atypického tvaru. Deti nad touto kuriozitou chvíľku nechápavo krútili hlavou. Keď sa však začal vysielať príbeh o statočnej kráske, na Hermanovo čudné vajce rýchlo zabudli.

Len nedávno sa v Los Angeles konala tlačová konferencia k spomínanej rozprávke. Moderátorka Adela Banášová sa jej zúčastnila, aby s herečkou a zároveň zlou kráľovnou zo Snehulienky Juliou Roberst urobila exkluzívny rozhovor. Ten si budú môcť pozrieť televízni diváci už v sobotňajšom vydaní relácie Smotánka.

Patrik Herman zaskočil deti takýmto kurióznym vajíčkom.
Zobraziť galériu (11)
Patrik Herman zaskočil deti takýmto kurióznym vajíčkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu