Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Banášová s Juliou Roberts: Pozor, ja som slovenská celebrita!

Kto je väčšia hviezda? Adela Banášová alebo Julia Roberts? Zobraziť galériu (5)
Kto je väčšia hviezda? Adela Banášová alebo Julia Roberts?

HOLLYWOOD - Špeciálna starostlivosť! Adela Banášová (31) sa už o pár hodín stretne so slávnou Juliou Roberts (44). Plavovláska sa zúčastní tlačovej konferencie, ktorá sa koná pri príležitosti blížiacej sa premiéry filmu Snehulienka, kde hollywoodska herečka stvárňuje postavu zlej kráľovnej. Naša moderátorka s ňou urobí exkluzívny rozhovor. Hviezdna Julia je informovaná, že Adela je našou lokálnou celebritou a treba k nej pristupovať inak.

Čoskoro to vypukne! Adela Banášová sa spolu s ďalšími vybranými novinármi z celého sveta zúčastní tlačovej konferencie v Los Angeles, ktorá sa koná pri príležitosti blížiacej sa premiéry filmu Snehulienka (Mirror, mirror). Tam si zlú čarodejnicu nečakane zahrala Julia Roberts, preslávená vďaka svojmu úsmevu.

Podľa slov Branislava Voláka z filmovej spoločnosti je Adela jediná Slovenka, ktorá bude mať možnosť stretnúť sa so známou herečkou  a urobiť s ňou exkluzívny rozhovor. „Štáb Julie Roberts je informovaný, že Adela Banášová nie je klasická novinárka, ale miestna celebrita, ktorá je čím ďalej populárnejšia aj v Českej republike. Preto k nej budú pristupovať inak a dostane aj špeciálny priestor pre interview,“ prezradil Volák.

Samotnému rozhovoru bude predchádzať aj vylepšenie zovňajšku. Mejkap a vlasy moderátorke upraví profesionálny vizážista filmových hviezd Troy Jensen. Ten je dvorným maskérom napríklad Paris Hilton, Jennifer Lopez, Megan Fox či Christiny Aguilery.

Banášovú bude samozrejme na každom kroku v Hollywoode sprevádzať kamera televízie Markíza, ktorá divákom sprostredkuje reportáž z tejto výnimočnej cesty koncom marca. Príbeh o Snehulienke sa v slovenských kinách bude premietať od 5. apríla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu