Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Horúcejšie než počasie: Playmate Járová odhodila bikiny!

Andrea Járová odhodila vrchný diel bikín a popýšila sa nahými prsiami. Zobraziť galériu (7)
Andrea Járová odhodila vrchný diel bikín a popýšila sa nahými prsiami.

BRATISLAVA – Playmate Andrea Járová (28) patrí k ženám, ktoré sa rady pýšia svojimi krivkami. Svedčí o tom aj fakt, že sa v plnej kráse niekoľkokrát predviedla na stránkach pánskych magazínov. Najnovšie však svoje vnady neukáže iba v tlačenej forme. Pohľadom na jej prsia sa totiž budú môcť pokochať návštevníci kín. V pripravovanej komédii s názvom Tak fajn bez ostychu odhodila vrchný diel bikín.

Zvodná koketa! Andrea Járová vie, ako využiť všetky svoje pôvaby. Hoci sa v letnej komédii s názvom Tak fajn objaví blondínka len na krátku chvíľu, svojou prítomnosťou pred kamerami viacerých potešila. Playmate totiž stvárňuje krásku, ktorá spoločne s kamarátkou Zuzanou Plačkovou chytá bronz bez vrchného dielu bikín.

Táto krátka, ale zato vizuálne atraktívna, scéna sa objavila nielen v upútavke na film, ale aj v novej verzii videoklipu k letnému hitu Žijeme len raz. Práve počin od interpretov Ega a Roberta Buriana zaujal tvorcov filmu natoľko, že sa rozhodli pre vytvorenie ďalšej podoby klipu, ktorý obsahuje úryvky z komédie.

„Tak fajn má v sebe veľa hudby. Podobne, ako to kedysi bolo napríklad vo filme Fontána pre Zuzanu. Pieseň Žijeme len raz vyšla len nedávno a dokonale nám sadla do karát. Dostali sme nápad, že by to bolo výborné prepojenie – letný film, komédia a letný hit,“  povedal nám k tomu producent Braňo Jančich. Ako tiež dodal, Ego proti tomuto nápadu neprotestoval. „Pre interpreta je to v podstate vyjadrenie pocty,“ uzavrel Jančich.

Vo filme okrem iného zaznejú aj skladby ostatných slovenských interpretov. Diváci sa môžu tešiť na piesne od Petra Cmorika, Roba Grigorova, Elánu, IMT Smile, Peter Bič Project a iných.

VIDEO: Trailer k filmu Tak fajn.

VIDEO: Nová verzia klipu k skladbe s názvom Žijeme len raz, ktorá obsahuje úryvky z filmu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu