Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Haberova žena Peštová (41): Sexica v úsporných plavkách!

Čím staršia, tým krajšia. Daniela Peštová sa fotila v plavkách aj pred necelým mesiacom. Zobraziť galériu (27)
Čím staršia, tým krajšia. Daniela Peštová sa fotila v plavkách aj pred necelým mesiacom.

PRAHA - Ďalšia pastva pre oči! Daniela Peštová (41) nedávno opäť nafotila sériu fotiek v plavkách. Ako nám prezradila, bola dosť prekvapená, že si klient vybral práve ju - matku troch detí po 40-tke. Keďže však oficiálne snímky zatiaľ neuzreli svetlo sveta, topky.sk vám prinášajú aspoň staršiu ochutnávku. Pozrite sa na modelkinu postavičku v bikinách od roku 1995, kedy sa prvýkrát objavila na titulke prestížneho magazínu.

Stále stojí za to! Daniela Peštová má za sebou dosť úspešných rokov v modelingovej brandži. Často sa objavovala v bikinách na stránkach Sports Illustrated. Dokonca sa jej ako jednej z mála podarilo pózovať na titulke až dvakrát. Nečudo teda, že aj päť rokov po poslednom plavkovom editoriále je jej telo stále žiadané.

Nedávno totiž znovu dostala zákazku na podobný kšeft - hoci má už po štyridsiatke. „Sama som bola prekvapená. Pokiaľ si ale klient myslí, že vyzerám dobre v plavkách, tak ok, spravila som si dovolenku,” povedala nám Peštová. Ako prezradila, ponuku prijala najmä preto, že zábery vznikali v Mexiku, ktoré miluje.

Snímky sa zatiaľ nikde neobjavili, no zdá sa, že budú stáť za to. „Videla som ich pred retušou a boli v pohode,” ohodnotila sa Peštová. Niet najmenších pochýb, že spevák Paľo Habera má doma krásnu ženu. Presvedčiť sa o tom môžete aj vy zábermi v GALÉRII, ktoré nafotila v plavkách už v minulosti - od roku 1995 až po 2006.

Haberova žena Peštová (41):
Zobraziť galériu (27)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu