Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Haberova manželka Peštová: Pozrite, ako maká pre Markízu!

Daniela Peštová na pľaci v rukách vizážistov. Zobraziť galériu (3)
Daniela Peštová na pľaci v rukách vizážistov. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Prvé nakrúcanie má za sebou! Ako sme už na topkách v stredu informovali, medzinárodne známa topmodelka Daniela Peštová (41) sa stala novou tvárou Markízy. Plavovláska prijala ponuku moderovať pripravovanú šou svetového formátu s názvom MasterChef. Kulinárska relácia štartuje už v septembri, prípravy sú preto v plnom prúde.

Topmodelka Daniela Peštová vo štvrtok dorazila do Záhorskej Bystrice, aby si prvýkrát vyskúšala moderovanie programu o varení. Plavovláska sa pred kamerami poriadne zapotila. A to doslova. Nie však preto, že s podobným typom práce nemá ako modelka takmer žiadne skúsenosti, ale kvôli horúčavám v štúdiu. Tie boli spôsobené nielen extrémne teplým počasím, ale aj zapálenými sporákmi súťažiacich.

Ako však vidno na záberoch z pľacu, blondínke to na sexepíle neubralo. Prácu si užívala. V prvý deň strávila na nakrúcaní niekoľko hodín. Za ten čas sa stihla manželka Paľa Haberu zoznámiť aj s mužskou porotou, ktorú tvoria kulinárski experti Radek Šubrt, Martin Korbelič a Jiří Štift. „Byť súčasťou tejto svetovo úspešnej šou je pre mňa veľkou výzvou. Kuchyňa je mojim obľúbeným miestom, na MasterChefa sa už veľmi teším,“ povedala na margo svojho účinkovania v programe plavovláska. Nechajme sa teda prekvapiť, ako jej to na obrazovkách pôjde. 

Daniela Peštová je tvárou kulinárskej šou MasterChef.
Zobraziť galériu (3)
Daniela Peštová je tvárou kulinárskej šou MasterChef.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu