Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vojna Markízy a Joj: Podraz s Hotelom Paradise!

Moderátorka Martina Gavriely (v strede) a súťažiaci Hotela Paradise. Zobraziť galériu (6)
Moderátorka Martina Gavriely (v strede) a súťažiaci Hotela Paradise.

BRATISLAVA – Zmeny na poslednú chvíľu! Konkurenčný boj medzi Markízou a Jojkou sa vyostruje. Vedenie na Kolibe pripravilo svojím rivalom zo Záhorskej Bystrice nemilé prekvapenie. Kompetentní sa rozhodli spustiť dlhoočakávanú šou Hotel Paradise v predstihu. Namiesto avizovaného pondelka začínajú už dnes. Vieme, čo je za tým.

Rovnako ako Markíza, tak aj televízia Joj v týchto dňoch štartuje svoj jarný ťažiskový formát v podobe reality šou. V Záhorskej Bystrici sa rozhodli pre drsné podmienky na Farme, na Kolibe zasa uprednostnili ostrovnú exotiku Hotela Paradise. Štart oboch programov bol naplánovaný na konkrétne dni. Prvý spomínaný projekt začína túto nedeľu, druhý mali oficiálne spustiť v pondelok. Na poslednú chvíľu však nastala zmena, jojkáska šou štartuje už dnes!

Podľa našich informácií ide o strategické rozhodnutie vedenia na Kolibe, aby "ukradli" Markíze divákov, ktorí majú radi formáty typu reality šou. Kompetentní v Jojke predpokladajú, že ak ich zaujme nultá časť Hotela Paradise (prvá ide v pondelok, pozn. red.), nebudú chcieť súčasne sledovať dva podobné projekty na dvoch staniciach. Vďaka tomuto kroku chcú teda vyšachovať Farmu z hry.

Zistili sme, že dnes ide o predpremiéru spomínanej súťaže. Tvorcovia v nej ponúknu ukážku toho, ako bude šou vyzerať. Večer sa tiež divákom predstaví prvých 11 súťažiacich. Tí sa už v Dominikánskej republike nachádzajú. Ide o 5 mužov a 6 žien. 

Tip: Pozrite si presný čas vysielania Farmy aj Hotela Paradise. Viac sa dozviete na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu