Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexbomba z Hotela Paradise: Ukázala už všetko!

Zuzana Plačková rada vystavuje svoje telo na obdiv. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Plačková rada vystavuje svoje telo na obdiv.

BRATISLAVA/DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA – Televízia Joj stále úzkostlivo stráži mená súťažiacich, ktorí budú účinkovať v šou Hotel Paradise. Nám sa však podarilo zistiť, že o výhru v podobe 50 tisíc eur zabojuje aj sebavedomá Zuzana Plačková (20). Blondínkina prítomnosť v súťaži poteší najmä mužských divákov. Sexbomba totiž s veľkou obľubou predvádza svoje nahé telo!

Vyzývavá a sebavedomá! Súťažiaci z reality šou Hotel Paradise si už v týchto dňoch naplno užívajú exotiku a luxus v Dominikánskej republike. Podľa našich zistení je medzi nimi aj Zuzana Plačková, ktorá sa počas minulého roka vyzliekla pre pánsky magazín. Bujné prednosti a sexi krivky však nie sú to jediné, čím rodáčka z Čadce provokuje.

Zo zákulisia relácie sme sa totiž dozvedeli, že Plačková nemá problém nielen s nahotou, ale ani s konfliktným správaním. „Hocikoho zotrie behom sekundy. Každému bez okolkov povie, čo si o ňom myslí. Je výstredná a neskutočne sebavedomá,“ povedal nám adresu sexice náš zdroj.

Keďže šou je o uzatváraní partnerstiev, svojou postavou by mohla Zuzana u opačného pohlavia zabodovať. Drzá povaha a povýšenecké správanie jej ale môžu byť na škodu. Ak chcete vedieť, s kým bude mladá playmate súperiť, nenechajte si ujsť šou Hotel Paradise už od 5. marca na obrazovkách televízie Joj.

Zuzana už viackrát vystavila svoje nahé telo na obdiv. Takto pózovala pred objektívom fotografa Norberta Lorinciho.
Zobraziť galériu (4)
Zuzana už viackrát vystavila svoje nahé telo na obdiv. Takto pózovala pred objektívom fotografa Norberta Lorinciho.

Tip: Pozrite si program televízie JOJ na dnes. Program ponúka telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu