Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nešťastná Karin Haydu: Na konci so silami!

Karin Haydu má milenca už 9 mesiacov vo väzení. Zatiaľ sa stará o jeho dcérku. Zobraziť galériu (6)
Karin Haydu má milenca už 9 mesiacov vo väzení. Zatiaľ sa stará o jeho dcérku.

BRATISLAVA - Nevládze! Už je to deväť mesiacov, čo polícia zatkla partnera Karin Haydu (34). Podnikateľ Martin Rác (36) bol síce v januári prepustený, no okamžite potom, ako vytiahol päty z väzenia, ho tam kukláči opäť vrátili. A vo štvrtok súd zamietol jeho žiadosť o kauciu. Topky.sk zisťovali, ako túto situáciu herečka zvláda.

Karin Haydu je stále bez partnera. Martina Ráca pred deviatimi mesiacmi zatkla polícia kvôli podozreniu z machinácií v jeho autoservise. Herečka sa odvtedy sama stará nielen o svoju dcéru Vanessu, ale aj Martinovu Charlottku.

V januári jej síce svitla nádej, no trvalo to doslova len pár sekúnd. Okamžite po prepustení zatkli muži zákona Ráca opäť. Vo štvrtok sa síce postavil pred súd kvôli žiadosti o kauciu, tá však bola zamietnutá. Topky.sk preto zisťovali, ako tmavovláska zvláda toto trápenie, ktoré zrejme tak skoro neskončí. „Už je to dlho, na takéto veci sa zle zvyká, respektíve si človek ani nechce zvyknúť,” povedala nám smutným hlasom.

Svojho milenca chodí do väzenia aj navštevovať. Je presvedčená, že jeho zadržiavanie je neoprávnené. „Vidíme, ako to chodí, že na niekoho jeden ukáže prstom a krivo ho obviní... Na iných ukazuje desaťtisíc prstov a nič sa im nestane. Asi toľko k nášmu súdnictvu,” posťažovala sa herečka.

Najhoršie je pre ňu to, že netuší, kedy a ako sa to celé skončí. Preto stále žije v neistote. Tá je o to väčšia, že Karin na tieto otázky nedokáže odpovedať ani ich sedemročným dcérkam, ktoré začínajú byť čoraz viac zvedavé.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu