Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalšie nešťastie Karin Haydu: To trápenie snáď nikdy neskončí!

Karin Haydu má problémy s chrbticou. Zobraziť galériu (9)
Karin Haydu má problémy s chrbticou.

BRATISLAVA - Nedávno uplynul rok od toho, čo sa milenec Karin Haydu (35) dostal za mreže. Tmavovláska kvôli jeho zatknutiu trpí a z celej situácie je nešťastná. Ako sa nám však podarilo zistiť, negatívne zistenia v jej živote pokračujú ďalej. Nedávno musela herečka kvôli ukrutným bolestiam navštíviť nemocnicu. Trápi ju totiž chrbtica. A jej problém sa nedá medicínsky odstrániť!

Zložitá situácia! Karin Haydu už rok ťahá domácnosť s dvomi malými deťmi úplne sama. Už je totiž niečo vyše 13 mesiacov, čo jej partnera Martina Ráca zatkli za údajné machinácie s autami. Herečka sa odvtedy stará nielen o svoju Vanessku, ale aj o milencovu dcéru Charlotte.

Lenže teraz sa jej situácia ešte viac skomplikovala. Tmavovláska totiž trpí neznesiteľnými bolesťami a musí sa poriadne šetriť. „Mám vyskočenú platničku. Je to veľmi nepríjemné a veľmi to obmedzuje. Je to veľká bolesť,” povedala nám Karin.

Kvôli svojmu problému musí dochádzať do nemocnice na infúzie. „A rehabilitácie sú veľmi dôležité. Ale z tohto sa nedá nikdy úplne vyliečiť,” poznamenala smutne herečka. Nezostáva jej teda nič iné len dúfať, že sa jej čo nasjkôr podarí zotaviť natoľko, že bolesti nebudú jej každodenným spoločníkom. Operácie chrbtice sa totiž v takýchto prípadoch nevykonávajú. Chirurgicky sa riešia až závažnejšie problémy, keďže ide o citlivú lokalitu ľudského tela v blízkosti životne dôležitej miechy.

Sledujte TopkyTV: Karin Haydu o svojich zdravotných problémoch.

Hajdu - platnicka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu