Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Markizáčky opúšťajú televíziu: Vieme, čo je za tým!

Redaktorka Zuzana Eliášová odchádza koncom marca, Natália Babincová opustila Markízu kvôli fleku hlásateľky v TA3. Zobraziť galériu (7)
Redaktorka Zuzana Eliášová odchádza koncom marca, Natália Babincová opustila Markízu kvôli fleku hlásateľky v TA3.

BRATISLAVA – Jeden odchod za druhým! Zhruba pred mesiacom opustila brány Markízy redaktorka Natália Babincová, teraz ju nasleduje kolegyňa Zuzana Eliášová (28). Zisťovali sme, čo je za nečakaným odchodom stálych televíznych tvárí zo Záhorskej Bystrice.

Redaktorka spravodajstva Zuzana Eliášová patrila k tváram Markízy viac ako šesť rokov. Tomu však bude od marca koniec. Ako sme vás v piatok informovali, brunetka končí v Záhorskej Bystrici v posledný februárový deň.

„Chcela som sa posunúť ďalej, získať nové skúsenosti, mať pokojnejšie zamestnanie a mať aj trochu viac času na súkromný život. Odchádzam v dobrom, s mnohými kolegami ostanem určite v kontakte,“ povedala nám na margo odchodu Eliášová. Podľa našich informácií však boli príčinou Zuzaninho odchodu nezhody s vedením. Obe strany mali rozdielne názory na redaktorkino finančné ohodnotenie.

Hoci sa Eliášová odmietla vyjadriť, kam povedú jej kroky zo Záhorskej Bystrice, všetko nasvedčuje tomu, že zakotví na hovorcovskom kresle súkromnej banky. „Budúci týždeň vydáme tlačovú správu, kde uvedieme meno nového človeka, ktorého sme sa rozhodli prijať na post hovorcu. Momentálne o tom nemôžem hovoriť. Máme určité dohody,“ nepoprela príchod Eliášovej do ČSOB riaditeľka odboru styku s verejnosťou Andrea Király.

Zaujímavé je, že v pomerne krátkom období ide už o druhý odchod stabilného člena spravodajského tímu. Iba nedávno zmenila televízne farby aj redaktorka Natália Babincová. Tá odišla do konkurenčnej TA3, kde jej vedenie ponúklo lukratívnejšie podmienky. Dostala viac peňazí a uchmatla si post hlásateľky. 

Tip: Pozrite si dnes večer Markízu. Televízny program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu