Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Náhly koniec v Markíze: Odchod Eliášovej po šiestich rokoch!

Redaktorka Zuzana Eliášová po dlhých rokoch končí v Markíze. Zobraziť galériu (4)
Redaktorka Zuzana Eliášová po dlhých rokoch končí v Markíze.

BRATISLAVA – V televízii končí! S obľúbenou redaktorkou Televíznych Novín Zuzanou Eliášovou (28) sa včera vo veľkom lúčili kolegovia zo Záhorskej Bystrice. Brunetka opúšťa po viac ako šiestich rokoch brány Markízy. Topky.sk zisťovali, čo je za tým.

Redaktorka spravodajstva Zuzana Eliášová patrila k stálym tváram televízie Markíza. Jej reportáže sledovali diváci na obrazovkách žlto-modrej televízie viac ako šesť rokov. Tomu však bude od marca koniec. Posledným februárovým dňom jej totiž v Záhorskej Bystrici končí zmluva. Postupne sa s ňou lúčia všetci kolegovia.

U samotnej redaktorky sme zisťovali dôvody, kvôli ktorým ju už nebudeme vídať pred kamerami. „V markizáckom spravodajstve som už veľa rokov. Je to zaujímavá, ale aj náročná práca. Chcela som sa posunúť ďalej, získať nové skúsenosti, mať pokojnejšie zamestnanie a mať aj trochu viac času na súkromný život. Odchádzam v dobrom, s mnohými kolegami ostanem určite v kontakte,“ vysvetlila Eliášová.

Keďže od marca nastupuje na nový flek, zisťovali sme, kam pôjde. Šíria sa totiž správy, že redaktorské miesto vymení za kreslo hovorkyne. „Nechcem ešte prezrádzať svoje nové pôsobisko. Zatiaľ som zamestnanec Markízy a chcem sa k nim zachovať fér,“ povedala Zuzana. Na konkrétnu odpoveď si teda budeme musieť pár dní počkať.

Tip: Pozrite si program televízie Markíza na dnes večer. Všetky informácie ponúka telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu