Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Prekvapená Svarinská: Toto na Valentína nečakala!

Na Kristínu Svarinskú čakalo dnes ráno príjemné prekvapenie. Zobraziť galériu (7)
Na Kristínu Svarinskú čakalo dnes ráno príjemné prekvapenie.

BRATISLAVA – Netradičný budíček! Kristína Svarinská (21) začala dnešný deň skutočne zaujímavým spôsobom. Zo spánku ju totiž prebral spev mladíka, ktorý jej pod panelákom vyznával svoje city. Nešlo však o jediný prejav lásky, ktorého sa herečka dnes dočkala!

Ako z romantického filmu! 14. február sa po celom svete oslavuje ako sviatok všetkých zamilovaných. Mnoho párov si preto práve na Valentína výraznejšie prejavuje svoju náklonnosť a city. Kristína Svarinská na ten tohtoročný určite tak ľahko nezabudne. Môže za to isté slovenské rádio, ktoré splnilo sen zamilovanému raperovi Adamovi. Ten herečku sprevádzal celé dopoludnie a chvíľami ju privádzal do rozpakov.

Adam oblečený v kostýme červeného srdiečka sa ráno o 7:00 postavil pod Kristínin balkón, aby jej zaspieval piesne z vlastnej tvorby. Zaskočená brunetka stála chvíľku pri okne, neskôr zišla dole k svojmu obdivovateľovi. Ten jej robil spoločnosť aj na ceste do školy a taktiež na hodine tanca. Okrem romantických vyznaní lásky, dostala od neho Svarinská aj kyticu ruží.

 Keďže mladá herečka takéto prenasledovanie bežne nezažíva, zaujímalo nás, ako sa jej celý tento nápad pozdával. „Bol to asi najväčší šok. Myslela som si, že sa to deje len vo filmoch, ale keď som to ráno zbadala, veľmi ma to rozosmialo. Chlapca si cením za originalitu a odvahu. Veľmi ma to pobavilo,“ povedala nám k tomu Kristína, ktorá Valentína v súkromí neoslavuje. Ako ste na tom vy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu