Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kristína Svarinská 8 mesiacov tajila vzťah: Zbalila hereckého kolegu!

Kristína Svarinská je už osem mesiacov šťastne zadaná s hereckým kolegom. Zobraziť galériu (14)
Kristína Svarinská je už osem mesiacov šťastne zadaná s hereckým kolegom. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Nešťastie v práci, šťastie v láske! Kristína Svarinská (24) je jednou z hlavných tvárí nového romantického seriálu Klan. No príbeh lásky na obrazovkách prežívala len tri dni. Televízia Joj totiž svoj nový počin stiahla po pár častiach. Našťastie, v súkromí to tmavovláske funguje lepšie. S priateľom z brandže tvorí pár už osem mesiacov a v blízkej dobe im koniec nehrozí...

Na obrazovkách televízie Joj sa minulú nedeľu začal objavovať nový romantický seriál Klan. Do jednej z hlavných úloh bola obsadená mladá herečka Kristína Svarinská, ktorá v seriáli prežívala veľkú lásku s pomerne neznámym hereckým fešákom Patrikom Vyskočilom. Ich romanca však po pár častiach dostala stopku. Televízia Joj seriál nateraz stiahla zo svojho vysielacieho plánu.

V súkromí ale Kristína príbeh lásky prežíva naďalej. Ako nám sama prezradila, zamilovaná je už dosť dlhú dobu. „Mám priateľa, sme spolu osem mesiacov. Som šťastná a vďačná zaňho,“ prezradila brunetka.

Dvojica sa po prvý raz stretla na herečkinej vysnívanej vysokej škole, na ktorú sa po niekoľkých neúspešných pokusoch o prijatie pred troma rokmi nakoniec dostala. „Spoznali sme sa na VŠMU a tak spolu fungujeme,“ priblížila Svarinská, ktorá sa bežne k svojmu súkromiu nerada vyjadruje. Univerzita jej tak nepriniesla do života iba nové profesijné poznatky a skúsenosti, ale aj milovanú osobu.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Kristínou Svarinskou o seriáli Klan a o jej novom priateľovi.

rozhovor Kristina Svarinska

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu