Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Hanychovej opilecký exces: Snúbencovi hrozí 10 rokov natvrdo!

Miroslavovi Dopitovi už do smiechu nie je. Po alkoholovom záťahu s partnerkou Agátou Hanychovou ho polícia odviedla v putách. Zobraziť galériu (8)
Miroslavovi Dopitovi už do smiechu nie je. Po alkoholovom záťahu s partnerkou Agátou Hanychovou ho polícia odviedla v putách.

KARLOVE VARY - Poriadny prúser! Ako sme už informovali, Agáta Hanychová (27) a jej priateľ Miroslav Dopita (28) boli v noci z utorka na stredu aktérmi potýčky. Podgurážení milenci napadli amatérskeho fotografa, ktorý ich v bujarom stave zvečnil. Alkoholom omámení partneri mali podľa reportáže z VIP správ televízie Prima v krvi okolo troch promile. Po incidente skončil hráč amerického futbalu v putách na polícii. Teraz hrozí modelkinmu snúbencovi vraj až 10 rokov za mrežami.

Tvrdý účet za jednu noc! Agáta Hanychová si v utorok so svojím partnerom Miroslavom Dopitom vyrazila na ostro sledovaný festival v Karlových Varoch. A tam si podľa všetkého dali riadne od nosa. Ako sme už písali, modelkin opitý priateľ napadol muža, ktorý ich vyfotil v podguráženom stave

Incident musela riešiť polícia.  „Muž napadol fotografa a odcudzil mu fotoaparát, žena z neho vybrala kartu, ktorú zničila,” povedal policajný hovorca Pavel Valenta. Dopita bol umiestnený do cely, kde musel najprv vytriezvieť. Podľa televízie Prima totiž nebol s tromi promile alkoholu v krvi schopný vypovedať. 

Keď ho muži zákona viedli v putách, povedal novinárom, že iba bránil svoju ženu. VIP správam sa ale podarilo získať vyjadrenia od poškodeného fotografa. „Agáta zakričala: Zastav ho, má ma vyfotenú. On mi potom skočil na brucho a nasledovali údery päsťou do mojej tváre,” povedal o incidente Lukáš M. 

Po jeho telefonáte na číslo 158 nasadla prominentná dvojica do taxíka, no zastavila ich polícia. Modelka bola čoskoro prepustená, jej snúbenec však strávil noc v cele. Ona teraz čelí obvineniu za priestupok, jemu vraj hrozí až 10 rokov za mrežami. Záleží na tom, či sa s advokátom poškodeného dohodnú na odškodnení alebo pôjde prípad pred súd. 

Agáta Hanychová navštívila svojho partnera v cele predbežného zadržania. Odmietla sa k čomukoľvek vyjadriť.
Zobraziť galériu (8)
Agáta Hanychová navštívila svojho partnera v cele predbežného zadržania. Odmietla sa k čomukoľvek vyjadriť.  (Zdroj: Profimedia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu