Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Magálovej muž: Tajný pomer s touto ženou... Je na starších!

Slavomír Magál vymenil manželku za mladšieho anjelika - dekanku Danu Petranovú. Zobraziť galériu (11)
Slavomír Magál vymenil manželku za mladšieho anjelika - dekanku Danu Petranovú.

BRATISLAVA/TRNAVA - Podvádzali sa navzájom?! V súvislosti s rozvodom Kamily Magálovej (61) sa spomína hlavne jej pomer s kolegom Mariánom Geišbergom (58). Herečkin manžel Slavomír (63) však tiež má za ušami. Nejaký čas sa totiž stretáva s Danou Petranovou (36), ktorá sa vraj kvôli nemu rozviedla.

Neverní boli obaja! Slavomír Magál má na rozvode s manželkou Kamilou evidentne tiež podiel. Ktovie, či si prvá začala ona s hereckým kolegom Mariánom Geišbergom alebo on s dekankou Fakulty masmediálnej komunikácie Univerzity sv. Cyrila a Metoda Danou Petranovou. Na univerzite bol ich vzťah už nejakú dobu verejným tajomstvom.

Kolegyňu zo školy, kde on sám tiež vyučuje, si vraj raz priviedol aj do hotela, ktorý prevádzkuje spolu s manželkou. A to nemal robiť. Kamila Magálová sa to podľa našich informácií dozvedela a poriadne kvôli tomu zúrila.
 
Topky.sk pátrali po tom, kto je vlastne žena, ktorá Magálovej muža očarila. Zistili sme, že pred Slavomírom už mala vzťah s výrazne starším partnerom. Niektoré zdroje nám dokonca tvrdili, že je vydatá.

Samotná vysokoškolská pedagogička na naše otázky nereagovala, podarilo sa nám však spojiť s Jaroslavom Petranom (58). „Dana je mojou bývalou manželkou. Rozvod prebehol v polovici októbra 2011,” prezradil nám. Podľa našich informácií bol dôvodom práve vzťah tmavovlásky s kolegom z fakulty.

So svojím exmanželom sa mladá dekanka venovala automobilovým veteránom, dokonca sa stala majsterkou Slovenska v jazde pravidelnosti historických vozidiel. Spájalo ich však aj niečo iné. A to krásne dve deti, dcérka Sofia Laura a syn Andreas Adam. Ten podľa našich informácií v januári oslávil len štvrté narodeniny.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu