Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Smrtiace silikóny vystrašili známe Slovenky: Járovú, Horváthovú i Mendrejovú!

Miss Universe SR z roku 2009 Denisa Mendrejová, moderátorka Kveta Horváthová a playmate Andrea Járová. Zobraziť galériu (12)
Miss Universe SR z roku 2009 Denisa Mendrejová, moderátorka Kveta Horváthová a playmate Andrea Járová.

BRATISLAVA - Aféru týkajúcu sa nebezpečných silikónových implantátov, ktoré vo Francúzsku zabili už minimálne dve ženy, zaregistrovali aj známe tváre slovenského šoubiznisu. Topky.sk zisťovali u populárnych dám s umelými prsiami, či sa boja o svoje životy.

Namiesto krásneho a väčšieho poprsia čakala dve ženy vo Francúzku smrť. Lekári im totiž do tela voperovali nebezpečný priemyselný silikón. Firma, ktorá implantáty vyrobila, chcela ušetriť. To si však teraz vyberá svoju daň. Klientkám totiž umelá látka praská a presakuje.

Po celej Európe sa ženy boja, či aj ony patria medzi tie, ktoré nosia vo svojom tele nebezpečné implantáty. Strach majú aj Slovenky. Jedna Martinčanka si už dokonca nechala vyoperovať problémové silikóny. Topky.sk zisťovali, či medzi ohrozené dámy patria aj známe Slovenky, ktoré podstúpili skrášľovací zákrok.

Miroslava Almásy má silikóny.
Zobraziť galériu (12)

Miroslava Almásy (37) - rosnička (Silikóny si dala urobiť  v októbri 2011)

Keď som sa v pondelok vrátila z dovolenky, ihneď som zavolala do firmy, odkiaľ som si implantáty objednala. Uistili ma, že s tou francúzskou firmou nemajú nič spoločné. Strach nemám, ale prvotná obava bola. Keďže som si prsia dala robiť iba v októbri, na kontrole som ešte nebola. Tá ma ešte len čaká. Snáď bude všetko v poriadku.

Kveta Horváthová, prsia
Zobraziť galériu (12)

Kveta Horváthová (34) - moderátorka (Silikóny má už 14 rokov, v marci 2011 si ich dala vymeniť)

Strach už pominul, pretože som si pochopiteľne zistila, či náhodou nemám od tej firmy implantáty. Keďže nie, tak som pokojná. No tento škandál ma nezaskočil. V dnešnej dobe je všetko možné.

Smrtiace silikóny vystrašili známe
Zobraziť galériu (12)

Andrea Járová (27) - bývalá playmate (Silikóny si dala spraviť pred viac ako piatimi rokmi)

O zlých implantátoch som počula, ale ja ich od tej firmy nemám. Báť sa preto nemusím. No je mi ľúto žien, ktoré majú problémové silikóny. Zrejme si ich dali kvôli tomu, že boli lacnejšie. Preto si to treba ešte pred samotným zákrokom dobre rozmyslieť a poradiť sa so špecialistami. Čo sa týka pŕs, môj názor je ten, že na nich netreba šetriť. Je to predsa minimálne na dvadsať rokov.

Denisa Mendrejová, miss universe
Zobraziť galériu (12)

Denisa Mendrejová (25) – bývalá miss Universe SR 2009 (Silikóny má od roku 2008)

Tieto správy sú úplne strašné. Šokovali ma. Je to katastrofa. Bohužiaľ, aj toto sa deje vo svete. Čo sa mňa týka, vôbec nemám strach. Nemám implantáty od tej francúzskej firmy. Vybrala som si radšej drahšie, aby som neriskovala svoje zdravie. Veľa som do pŕs investovala a myslím si, že to by mala urobiť každá žena, ktorá nad zákrokom uvažuje. Na prehliadky chodím minimálne raz do roka.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu