Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Belohorcová prišla o vlasy: Milenec ju ošmykal nožnicami na papier!

Zuzana Belohorcová z dlhých lokní presedlala na krátky zostrih. Zobraziť galériu (8)
Zuzana Belohorcová z dlhých lokní presedlala na krátky zostrih.

MIAMI/PRAHA - Odvážna! Zuzana Belohorcová (35) sa už dlhšiu dobu pohrávala s myšlienkou, že si dá ostrihať vlasy nakrátko. Počas pobytu na Miami bola táto jej túžba taká intenzívna, až spravila niečo neočakávané. Zverila sa do rúk svojmu partnerovi Vlastmilovi Hájkovi (36), ktorý ju ostrihal nožnicami na papier!

Chuť na dlhú hrivu ju prešla! Zuzana Belohorcová mala dlhé roky nadpojené vlasy, čo namáhalo aj tie jej vlastné. Preto sa rozhodla pre návrat ku krátkemu účesu, aký nosila zhruba pred dvanástimi rokmi - počas kariéry markizáckej rosničky.

V Amerike, kde sa zdržiavala až do 22. decembra, však nemala poruke žiadneho osvedčeného kaderníka. „Poprosila som preto Vlasta. Tak vzal nožnice na papier a ostrihal ma,” prezradila nám s úsmevom blondínka. Ak by si však niekto myslel, že jej partner dosiahol profesionálny výsledok, mýlil by sa.

„Po návrate som si to dala, samozrejme, upraviť môjmu kaderníkovi. V Amerike však neriešim ani líčenie, ani účes. Je mi jedno, či sa tam prechádzam trochu ošklbaná,” povedala nám Zuzana, ktorá sa s novým zostrihom vraj cíti lepšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu