Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Škandalóznej Hanychovej sa scvrkli prsia: Pozrite, na tú premenu!

Agátin hrudník poriadne stratil na objeme. Zobraziť galériu (6)
Agátin hrudník poriadne stratil na objeme.

PRAHA - Čo ukáže?! Agáta Hanychová (26) sa len 4 mesiace po narodení syna Kryšpína vyzlečie pre pánsky magazín. Ak sa však muži už teraz tešia na veľké vnady mladej mamičky, budú asi sklamaní. Modelka totiž už prestala dojčiť a pustila sa do cvičenia. „Vďaka” tomu prišla o svoje slávne päťky.

Stále v centre pozornosti! Agáta Hanychová sa najnovšie zviditeľnila knihou o svojom škandalóznom živote. Na krste jej prvotiny však pútalo pozornosť aj niečo iné, než len pikantné príbehy. Modelka totiž všetkých šokovala plochým hrudníkom.

Pred pôrodom syna Kryšpína a aj po ňom sa totiž pýšila megavnadami veľkosti päť. Možno aj to bol dôvod, prečo ju znova oslovil pánsky magazín s ponukou, aby išla donaha. Lenže Agáta im spravila škrt cez rozpočet. Prsia sa jej zmenšili, keď syna prestala dojčiť. Navyše, tmavovláska pred fotením toľko cvičila, že má teraz zrejme len jednotky.

Topky.sk preto zisťovali, či budú zábery iba decentné alebo sa odvážne ukáže v celej svojej kráse. „Bude to niečo také medzi tým,” povedala nám záhadne Hanychová. Ako sme zistili, pred objektív sa postaví v Tatrách. Fotiť sa bude na snehu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu