Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Neskutočná premena v našom šoubiznise: Uhádnite, kto je tento chlap!

Známa moderátorka v prezlečení za chlapa. Zobraziť galériu (8)
Známa moderátorka v prezlečení za chlapa.

BRATISLAVA – Nechá sa nahovoriť na čokoľvek! Vyzerá to tak, že v silvestrovskom programe televízie Markíza nebude núdza o zábavu. Postará sa o ňu aj známa plavovláska, ktorú na televíznych obrazovkách uvidíme v netradičnom prezlečení za chlapa. Viete, ktorú Slovenku takto zamaskovali?!

Šikovné ruky maskérov dokážu aj nemožné! S týmto tvrdením budete určite súhlasiť po vzhliadnutí markizáckeho silvestrovského programu. Jeho súčasťou sú totiž zábery zachytávajúce moderátorov Adelu Banášovú a Mateja Cifru celkom netradične. Dvojica totiž na krátku chvíľu zmenila svoje pohlavie.

Kým "slečna" Sajfa je vďaka výrazným črtám tváre pomerne ľahko identifikovateľná, v prípade blondínky sa to už povedať nedá. Banášová má totiž na sebe parochňu s krátkymi tmavými vlasmi. Tvár jej zdobia fúzy a brada, na očiach má nasadené okuliare. Jediné, čo Adelu aspoň trochu prezrádza, je výrazný nos.

Moderátori v spomínanom príspevku stvárňujú náhodne oslovených okoloidúcich. Anketár im položil otázku, koho v našom šoubiznise majú radi a koho naopak nie. „To je taká sféra, ste ma teraz zaskočili... Je to veľmi plytký svet,“ začal svoje rozprávanie muž, ktorého Adela stvárnila. „Je tam tá slečna Banášová. Som ju párkrát videl. Som muž, nie? Poviem tak, že je to veľmi krásna žena,“ dodal oslovený "pán".

Ako sme sa zo zákulisia príprav dozvedeli, maskovanie moderátorky trvalo zhruba 45 minút. „Výsledok ma veľmi potešil. Ani rodičia ma nespoznali. Musím však povedať, že ako muž teda vôbec nie som svoj typ,“ zhodnotila pre topky.sk s úsmevom Banášová. V koži muža sa neocitla po prvýkrát. V minulom roku sa totiž stala súčasťou kalendára s názvom Premeny, kde stvárnila filmára Woodyho Allena.  

Chcete vedieť, aký bude silvestrovský program v televízii? Kliknite SEM!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu