Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Adélka Ferencová z Talentu šokuje: Deväťročná končí so školou!

Adéla Ferencová chce skončiť so školou. Má v pláne venovať sa spevu. Zobraziť galériu (7)
Adéla Ferencová chce skončiť so školou. Má v pláne venovať sa spevu.

BRATISLAVA – Myslí už len na kariéru! Hoci porotcovia šou Česko Slovensko má talent niekoľkokrát počas súťaže prízvukovali, že deti do zábavného priemyslu nepatria, oni a ich rodičia zrejme majú iný názor. Príkladom môže byť i prípad deväťročnej finalistky Adélky Ferencovej, ktorá je kvôli kšeftom ochotná obetovať školu.

Vo finále talentovej šou sa objavilo aj niekoľko maloletých umelcov. Medzi nimi aj dve deväťročné speváčky - Adéla Ferencová a Diana Kalashová. Topky.sk ich po nedeľňajšom finále vyspovedali a zistili sme, že nadané slečny svoj úspech berú až príliš vážne. Dokonca kvôli tomu kašlú na školu a prospech.

„Keď už si diváci myslia, že viem spievať, budem chodiť po rôznych koncertoch a akciách. Nebudem teda môcť chodiť do školy,“ šokovala nás úprímnosťou deväťročná Adélka. Dokonca naznačila, že najradšej by už so základnou dochádzkou sekla teraz.  

K srdcu si nevzala ani slová Lucie Bílej, že na kariéru speváčky má spolu s Dianou Kalashovou ešte čas. To mne nepovedala,ihneď sa obhajovala Ferencová a jedným dychom razantne dodala: Ja mám na rozdiel od Dianky hlasivky v poriadku, takže budem spievať.“

Čo sa spomínaného štúdia týka, ani u Kalashovej to nie je najružovejšie. Tá síce plánuje pokračovať v draní školských lavícu, účasť v talentovej šou sa však výrazne podpísala pod jej prospech. „Keďže som školu nestíhala a nechodila do nej, namiesto samých jednotiek mám teraz dvojky a trojky,priznala zvoľnenie tempa deväťročná Diana. Ako sa teda zdá, keď ide o slávu a biznis, vzdelanie sa odsúva na druhú koľaj. Otázne však je, či je táto cesta za úspechom správna. Dievčatám sa to totiž môže v budúcnosti vypomstiť.

Sledujte TOPKY TV: Pozrite si rozhovor s Adélkou Ferencovou a Dianou Kalashovou.

Talent_dievcata_2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu