Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Uplakaná Adélka Ferencová z Talentu priznáva: Bol to trapas!

Adéla Ferencová sa počas prenosu rozplakala. Zobraziť galériu (7)
Adéla Ferencová sa počas prenosu rozplakala.

BRATISLAVA – Plač a sklamanie! Finalistka druhej série Česko Slovensko má talent Adéla Ferencová (9) sa počas včerajšieho priameho prenosu rozplakala na pódiu v momente, keď mala predviesť svoje spevácke číslo. Topkám po skončení živého vysielania prezradila, čo ju dohnalo k slzám.

Nezvládla to! Jednej z najmladších účastníčok finálového kola nečakane vyhŕkli počas priameho prenosu slzy. Mladá slečna totiž neskoro zareagovala na štart svojej skladby a namiesto spevu spustila plač. Nešťastné dievčatko priznalo, že nepočulo hudbu. Prvýkrát sa teda muselo vystúpenie v šou Česko Slovensko má talent opakovať. Druhý pokus Adélke vyšiel, predviedla skvelý výkon.

Galéria: Finále Česko Slovensko má Talent

Topky.sk sa po prenose deväťročnej rodáčky z Karvinej spýtali na dôvod jej zlyhania.  Prečo sa rozplakala? „Diváci začali kričať, že ma majú radi. Sústredila som sa na ich slová a prestala som počúvať hudbu. Potom som sa rozplakala, pretože som si myslela, že je to už trapas. Bolo mi to ľúto. Ale dali mi šancu a som rada, že to takto dopadlo,“ povedalo topkám talentované dievčatko. Napriek tomu, že vystúpenie nevyšlo Ferencovej podľa predstáv, finále si užívala. „Mala som skvelé pocity. Všetko bolo super,“ tvrdila Adélka, ktorej vraj vôbec nevadí, že nevyhrala. Spokojná je, že sa dostala až tak ďaleko.

Sledujte TOPKY TV: Adélka Ferencová o svojom vystúpení a o trapase!

Talent_dievcata

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu