Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Neverný Patejdl: S milenkou v priamom prenose!

Vašo Patejdl s milenkou na odovzdávaní hudobných ocenení. Zobraziť galériu (15)
Vašo Patejdl s milenkou na odovzdávaní hudobných ocenení.

PRAHA - Českí slávici sú rozdaní! Na odovzdávaní sa zúčastnil aj Vašo Patejdl (57), ktorého si režisér prenosu všímal až podozrivo často. Mohla za to zrejme žena po hudobníkovom boku. Nešlo totiž o jeho manželku Alenu, ale milenku Milušu. Samotné ocenenia však príliš veľa prekvapení nepriniesli, väčšine spevákov sa vyhýbali aj trapasy. Až na mladú Ewu Farnu.

Český Slávik včera začal netradične. V úvode sa na pódiu objavil Karel Gott, ktorý zaspieval džingel a predniesol krátky úvod. „Doba je rýchla. Neviem, či sa dožijem konca večera, tak som prišiel už teraz,” vtipkoval spevák.

Ďalšie prekvapenie nastalo, keď kamera v hľadisku našla Vaša Patejdla. Ten sa totiž v žiadnej nominácii neobjavil. A navyše, na slávnostnom večere nebol sám! Prvý raz sa bok po boku objavil na verejnosti so svojou milenkou Milušou. A naozaj dobre sa bavili! Rozvod s manželkou Alenou je už zrejme v riešení.

Pri samotnom vyhlasovaní víťazov sa nič neočakávané nedialo. Speváčkou roka sa znovu stala Lucie Bílá. Bronz v tejto kategórii si odniesla Ewa Farna, ktorá jediná prežila mierne tráplne chvíle. Najprv sa jej podarilo priamo do kamery vystrčiť svoj zadok, potom takmer spadla zo schodov. A aby toho nebolo dosť, podľa servera blesk.cz kapela Kabát komentovala jej zarezané nohavičky.

Ďalšie zaujímavé momenty nájdete v našej GALÉRII.

Zlatých slávikov získali:

Speváčka - Lucie Bílá

Skupina - Kabát

Spevák - Karel Gott

 

Skokan roka: Monika Bagárová

Objav roka: Gabriela Gunčíková

Absolútny slávik - Lucie Bílá

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu