Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Farmárka Jana: Pozrite, čo so sebou nechala spraviť!

Farmárka Jana prišla o svoje dlhé vlasy. Zobraziť galériu (9)
Farmárka Jana prišla o svoje dlhé vlasy.

BRATISLAVA/DRAHOVCE - Chcela byť iná! Vydajachtivá Jana (58) zo šou Farmár hľadá ženu 2 sa zrejme na Pavlovom (56) statku trochu nudila. A tak sa rozhodla zaexperimentovať. Nedopadlo to však práve najlepšie. Svoju dlhú hrivu totiž zverila do rúk totálnym amatérom! Pozrite, čo spôsobili.

Farmár sa nestačil čudovať! Akčná Jana spravila na Pavlovom statku z ničoho nič vážne rozhodnutie. V zmysle hesla "zmena je život‛" požiadala svoju súperku Štefániu, aby jej urobila nový účes. A tá poňala túto úlohu naozaj radikálne!

Ktovie, či za tým boli nulové skúsenosti s kaderníckym umením alebo aj trochu zákernosti voči sokyni. „Štefánia chytila Janine dlhé vlasy do dlane a bez nejakého merania, proste úplne bez okolkov, odstrihla riadny kus,” prezradil zdroj topiek. Ošklbanú brunetku potom musel zachraňovať samotný farmár Pavol.

Ten totiž už s podobnými úpravami zovňajšku nejaké skúsenosti má. Svoje umenie si však necibril na žiadnych vlasoch, ale na srsti zvierat. Väčšinou som strihával ovce, potom koňom hrivy a tiež psy, zhrnul svoje skúsenosti. Zdá sa však, že na vylepšenie Jankinho zostrihu to stačilo.

Minimálne Pavol splnil očakávania svojho vlastného vkusu. „Je to dobre, lepšie,” zhodnotil nový účes nápadníčky, ktorá v priebehu strácania hrivy vyzerala, že si to snáď s tou zmenou už aj rozmyslela. Ako zareagovala na výsledok, uvidíte už dnes večer na Jojke v programe Farmár hľadá ženu.

FOTO: Jana prišla o svoje dlhé vlasy.

Farmárka Jana: Pozrite, čo
Zobraziť galériu (9)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu