Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pálffyovci po kríze: Po roku a pol opäť spolu!

Pálffy spolu s dcérkou Saskiou na prechádzke v okolí nákupného centra. Čakali, kým Andrea donakupuje. Zobraziť galériu (8)
Pálffy spolu s dcérkou Saskiou na prechádzke v okolí nákupného centra. Čakali, kým Andrea donakupuje.

BRATISLAVA - Bez Andrey ani na krok! Žigmunda Pálffyho (39) pristihol v utorok podvečer náš čitateľ prechádzať sa pred obchodným centrom v Mlynskej doline spolu s dcérkou Saskiou (4). Zistili sme, že čakali, kým hokejistova manželka donakupuje potraviny. Zaujímavé je, že si všetci traja vyrazili do ulíc ako rodina. Vynára sa preto otázka, či si Andrea Pálffy-Belányi (34) a športovec k sebe opäť hľadajú cestu po 18-tich mesiacoch krízy.

V utorok podvečer sa vybral Žigmund Pálffy spolu s dcérkou Saskiou na prechádzku. „Vyzeral ako starostlivý otecko,“ napísal nám  čitateľ, ktorý záber do redakcie topiek zaslal. Hoci je na fotografii iba športovec a dievčatko, nám sa podarilo zistiť, že s nimi bola aj Andrea Pálffy-Belányi.

„Boli sme spolu na nákup. Ja som bola v potravinách asi desať minút. Žigo sa vtedy s malou prechádzal vonku,“ priznala nám bývalá moderátorka, ktorá s Pálffym nežije v spoločnej domácnosti už dlhší čas. Odsťahovala sa do vlastného bytu, kde opatruje štvorročnú Saskiu. „Žigo k nim chodí  iba na návštevy. O malú sa stará Andrea,“ tvrdil náš zdroj. 

Ako sa teda najnovšie zdá, s hokejistom si k sebe znovu hľadajú cestu. Zaujímalo nás preto, ako to medzi nimi je. Sú teda opäť spolu alebo predsa len plánujú rozvod? „Už rok som odsťahovaná. K súkromiu sa vyjadrovať nebudem,“ odvetila pokojne Andrea. Rozhodnutie odísť od Žiga urobila 6 mesiacov po tom, čo sa v médiách prevalila hokejistova nevera. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu