Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Andreu Pálffy-Belányi takto nepoznáme: Prvá výnimka v živote!

Andrea Pálffy-Belányi v roli modelky. Zobraziť galériu (3)
Andrea Pálffy-Belányi v roli modelky.

BRATISLAVA – Moderátorka a matka štvorročnej Saskie Andrea Pálffy-Belányi (34) je v poslednej dobe samá novinka. Okrem toho, že schudla, opeknela a zliepa naštrbený vzťah s manželom Žigmundom Pálffym (39), prekvapila aj netradičnou úlohou, v akej sa objavila v spoločnosti. Prvýkrát v živote totiž nabrala odvahu a ako modelka sa postavila na predvádzacie mólo.

Zdá sa, že manželka úspešného hokejistu Žigmunda Pálffyho prežíva harmonické obdobie. Nedávno pre topky.sk priznala, že schudla pár kíl, vďaka čomu opeknela. Pred pár dňami zasa príjemne prekvapila viacerých pozvaných hostí na bratislavskej módnej šou tým, že si vyskúšala rolu manekýnky. A to je u nej neobvyklé, pretože sa zväčša oblúkom vyhýba spoločenským udalostiam.

Moderátorky Novín o dvanástej sme sa preto spýtali na dôvod, kvôli ktorému sa nechala nahovoriť na predvádzanie šiat. „Je pravda, že na akcie nezvyknem chodiť. Tentokrát išlo o výnimku. Bola som tam s dvomi kolegyňami ako tvár televízie Joj. Vedenie mi povedalo, že je to na dobrú vec a výťažok z akcie pôjde aj na nadáciu Jojky. Tak som nemohla odmietnuť,“ vysvetlila brunetka.

Ako nám ďalej prezradila, pred modelingovou premiérou ju sužovali obavy z toho, či to dopadne dobre. „Mala som trému. Bála som sa, že sa potknem. Nikdy som nepredvádzala a na móle som stála prvýkrát,“ uzavrela s úsmevom Andrea, ktorej to v čierno-bielej róbe veľmi pristalo a všetko zvládla na jednotku.

Foto: paparaci.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu