Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Horváthová-Jakubisková zrazila na priechode chodca: Muž zomrel!

Deana Horváthová-Jakubisková Zobraziť galériu (2)
Deana Horváthová-Jakubisková

PRAHA - Vodičkou terénneho vozidla, ktoré v pondelok dopoludnia zrazilo v Prahe 4 na priechode pre chodcov šesťdesiatdvaročného muža, bola slovenská herečka Deana Horváthová-Jakubisková. Potvrdila to denníku Blesk. Chodec na mieste svojim zraneniam podľahol.

Nehoda sa stala krátko pred 10:00 na priechode pre chodcov na križovatke ulíc Chýnovská a Libušská v pražskej Krči. "Išla som po hlavnej, rozhliadla sa na všetky strany a zrazu tam ten človek bol," povedala denníku herečka, ktorá v tom čase riadila požičaný terénny Mercedes.

Tvrdí, že nešla neprimerane rýchlo a pred jazdou nepila alkohol. "Som naozaj zúfalá. Vyšetrovanie príčin nehody ešte len začne. Chcela by som vedieť, kto ten mŕtvy je a či má rodinu," povedala Jakubisková Blesku.

Kvôli podobnej udalosti sa pred súd postaví iná známa osobnosť, speváčka Dara Rolins. Tá svojím vozidlom Mercedes Benz vlani v júli zrazila vodiča na skútri. Muž po troch hodinách v nemocnici svojim zraneniam podľahol. "Najstrašnejšie je, že som ľutovala Daru, keď vlani zrazila toho muža. Teraz to zažívam sama, je to príšerné," uviedla manželka režiséra Juraja Jakubiska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu