Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pravda o Rákovej konci: Vyrazil ju kamarát Andy Kraus!

Andy Kraus musel dať Viki Rákovej padáka. Na základe prieskumov je totiž zrejmé, že divákov už nezaujíma. Zobraziť galériu (6)
Andy Kraus musel dať Viki Rákovej padáka. Na základe prieskumov je totiž zrejmé, že divákov už nezaujíma.

BRATISLAVA – Už dnes večer štartuje na televíznych obrazovkách Jojky v poradí ôsma séria obľúbeného Paneláku. Nie je žiadnym tajomstvom, že Viki Rákovú (30) v nej už neuvidíme. Hoci sa zo začiatku zdalo, že brunetka skončila dobrovoľne, zistili sme, že to nie je tak úplne pravda. Pod herečkin vyhadzov sa podpísal jej kamarát a zároveň scenárista Andy Kraus (44), s ktorým tvorila dlhé roky úspešný pracovný tím.

Viki Ráková svoj odchod z Paneláku avizovala dlhšie. V súvislosti s ním sa v médiách objavovali informácie, že scenáristu Andyho Krausa požiadala o pauzu zo súkromných dôvodov. Len nedávno jej totiž skrachoval päťročný vzťah s výtvarníkom Lászlóm Pálmaiom. Našla si však novú lásku a plánovala odísť na čas do zahraničia, kde chcela študovať cudzie jazyky. Príčina jej konca v Paneláku je však podľa našich informácií iná. Viki dal v seriáli stopku samotný Kraus!

Hoci bola Ráková spočiatku jednou z ústredných postáv, v pripravovanej ôsmej sérii už účinkovať nebude. Divákov totiž podľa všetkého začala nudiť. Postavu Agáty Fodrászovej, ktorú stvárňovala, držal scenárista Andy Kraus v seriáli pomerne dlho, tentokrát však už bol bezmocný.  

„Andy sa vyjadril, že jej postava nie je zaujímavá. Dokonca aj z prieskumov, ktoré si televízia robila, už niekoľko sérií nevychádzala Ráková najlepšie. U divákov prestala fungovať, bola pre nich nezaujímavá,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia seriálu.

Túto informáciu nám potvrdil aj Kraus. „Jej postava už vyčerpala veľa tém. Zažila veľa vzťahov, menila pocity, emócie. Už to, že sa z paneláku presťahovala do Nitry, bolo akousi predprípravou na to, že sa zo seriálu vytratí. Dám jej trochu oddýchnuť,“ vysvetlil nám scenárista. Nezabudol však dodať, že Agátin návrat do seriálu je v budúcnosti možný.

Zaujímalo nás, ako na tieto zmeny reagovala samotná Ráková. „Úplne v pohode. Nie je totiž prvá ani posledná. Mali sme už takéto postavy, ktoré sa vytratili. Napríklad Mirka Partlová, Robo Jakab, Alexander Bárta. A viditeľne im to prospelo. Myslím, že Viki to chápe,“ uzavrel Andy, ktorý postavu Agáty Fodrászovej, poslal na istý čas do Maďarska. Či a kedy sa z neho vráti však vôbec nie je isté...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu