Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Rozboril: Kolaps počas nakrúcania!

Vilo Rozboril na tom nie je zdravotne najlepšie. Zobraziť galériu (4)
Vilo Rozboril na tom nie je zdravotne najlepšie.

BRATISLAVA – Organizmus mu vypovedal poslušnosť. Vilo Rozboril (44) skolaboval počas nakrúcania relácie Modré z neba. V piatok ho preto museli hospitalizovať. Podľa našich zistení je ešte stále v nemocnici.

Informáciu o tom, že jedna z najobľúbenejších tvárí Markízy skončila v piatok v nemocnici, nám potvrdila hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská. „Môžem potvrdiť, že Vilo Rozboril počas nakrúcania skolaboval. V súčasnosti je pod dohľadom lekárov,“ reagovala na otázku týkajúcu sa zdravotného stavu Rozborila. Podľa našich zistení prišlo moderátorovi nevoľno počas výroby Modrého z neba v teréne, nakrúcanie relácie museli preto prerušiť. Ďalšie pokračovanie je v tejto chvíli otázne a  závisí od zdravotného stavu moderátora v najbližších dňoch.

„Ďakujem za podporu pre Vila. Včera som sa veľmi vydesila. Teraz je ešte na prístrojoch. Myslím si, že ho podpora od vás poteší. Ďakujeme obaja,“ napísala v sobotu večer na sociálnej sieti riaditeľka Markízy a zároveň partnerka Rozborila Zuzana Ťapáková. Ako sme sa dozvedeli od nášho zdroja, v sobotu moderátor absolvoval v bratislavskej nemocnici na Mickiewiczovej ulici sériu vyšetrení. Momentálne je moderátor stále hospitalizovaný, v pondelok ho čaká ďalší rad zdravotných kontrôl.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu